Notícies
 Tornar

#AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (IV)

05.02.21

La Generalitat de Catalunya ha prorrogat 14 dies més la suspensió de les activitats de lleure a Catalunya a causa de la Covid-19, a partir del dilluns 8 de febrer. 

Per això, des del MCECC, us apropem dues noves propostes d’activitats (que anirem ampliant setmanalment) per tal de fer esplai de manera telemàtica. Una us servirà per als infants més petits de l’esplai i l’altra pels adolescents i joves. 

- Tallers interactius. Manualitats amb tutorials de Youtube pels més petits. 

- Trobant emocions. Dinàmica per treballar a través de música d’Spotify diverses emocionsun amb els adolescents. 

En els següents enllaços, podeu consultar les fitxes d'activitat telemàtica ja publicades: #AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament#AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (II) i #AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (III). D'altra banda, també us recordem que compteu amb les pregàries del MCECC per crear moments de reflexió amb els infants i joves. Les trobareu filtrant per 'pregàries' a l'apartat de materials i recursos de la pàgina webPer últim, us apropem un document amb recursos telemàtics per a fer reunions més participatives. 

Gràcies a tots i totes per la vostra tasca i... Seguim fent Moviment