Notícies
 Tornar

#AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (V)

11.02.21

La Generalitat de Catalunya ha prorrogat fins al 21 de febrer la suspensió de les activitats de lleure a Catalunya a causa de la Covid-19. Per això, des del MCECC, us apropem dues noves propostes d’activitats (que anirem ampliant setmanalment) per tal de fer esplai de manera telemàtica. 

Una us servirà per als infants més petits de l’esplai i l’altra pels adolescents i joves. 

Presentem el nostre entorn. Dinàmica per tal que els més petits puguin mostrar-nos via Instagram les seves persones més properes. 

- Debats a Twitter. Fer un debat a través de Twitter amb els adolescents de l'esplai. 

En els següents enllaços, podeu consultar les fitxes d'activitat telemàtica ja publicades: #AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament#AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (II) , #AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (III) i #AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (IV)

D'altra banda, també us recordem que compteu amb les pregàries del MCECC per crear moments de reflexió amb els infants i joves. Les trobareu filtrant per 'pregàries' a l'apartat de materials i recursos de la pàgina webPer últim, us apropem un document amb recursos telemàtics per a fer reunions més participatives. 

Gràcies a tots i totes per la vostra tasca i... Seguim fent Moviment!