Sra. Irene Fernández Juncosa

Tornar a Equip

La Sra. Irene Fernández Juncosa és professora investigadora de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull. Es va diplomar en Ciències Empresarials per la Facultat de Vic, de la Universitat de Barcelona (1999), es va llicenciar en Investigació i Tècniques de Mercats per la Facultat d’Econòmiques de la Universitat de Barcelona (2004), va obtenir el títol de Postgrau en Assessorament Financer per la Universitat Pompeu Fabra (2013), va obtenir el Màster universitari en Models i estratègies d’acció social i educativa en la infància i la adolescència per la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull (2015). Va obtenir el Postgrau de Coaching en l’àmbit socioeducatiu a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull (2017) i es va graduar en Educació Social a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull (2017) en l’itinerari d’especialització d’infància i adolescència. Actualment és doctoranda al Departament de Ciències de l’Educació i de l’Esport de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport – Universitat Ramon Llull. Àmbit de la tesi: Infància i adolescència. Joves extutelats. 

Ha impartit docència als Graus d’Educació Social i Treball Social de la Facultat Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull a les matèries Avaluació de programes (2017-18), Disseny i planificació de l’acció socioeducativa (2018-19 i 2019-20), Pràcticum V (2018-19), Infància i adolescència (2018-19), Teories i processos educatius (2018-19) i Planejament i avaluació a serveis socials (2019-20). 

Desenvolupa la recerca en el camp de joves extutelats i la figura de l'educador social com a facilitador per a l’assoliment d’un procés d’emancipació exitós durant la seva estada en acolliment residencial.

Correu de contacte: ifernandezj@peretarres.org