Sra. Aida C. Rodríguez

Tornar a Equip

La Sra. Aida C. Rodríguez és professora investigadora de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull. Es va llicenciar en Filosofia a la Universitat Ramon Llull, va treballar com a docent a secundària mentre iniciava les seves primeres recerques al món acadèmic. Més tard va cursar el Màster en Ciutadania i drets humans de la Universitat de Barcelona (2011) i es va incorporar com a investigadora en l’àmbit de la justícia restaurativa l’any 2014 a la Universitat Ramon Llull, any en què també va iniciar la docència en assignatures d’Ètica i Humanitats per a l’alumnat de diversos graus del campus tecnològic de La Salle, Universitat Ramon Llull. 

Des del 2016 treballa com a cap de Projectes a la Càtedra de Justícia Social i Restaurativa de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, manté la docència i, actualment, prepara la tesi doctoral sobre els fonaments de la justícia restaurativa. 

Ha impartit docència en les matèries de Pensament i creativitat (ètica, sociologia, filosofia, entre d’altres) per als alumnes de graus tecnològics al Campus de La Salle, Universitat Ramon Llull), sessions sobre justícia restaurativa al grau d’Educació Social i Treball Social i al Màster MEIA de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull. 

Desenvolupa la recerca en l’àmbit de la justícia social, amb especial interès pels temes relacionats amb el camp penal i penitenciari, però, en un sentit més ampli, en aquells reptes ètics que la nostra societat encara: migracions, tecnologia, gentrificació de les ciutats, entre d’altres. 

Correu de contacte: ac.rodriguez@peretarres.org