Dra. Marta Ausona

Tornar a Equip

La Dra. Marta Ausona és professora investigadora de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull. És doctorada en Estudis avançats en Antropologia social i cultural per la Universitat de Barcelona, Cum Laude (2015). Té el Màster en Antropologia i etnografia per la Universitat de Barcelona (2012), es va llicenciar en Antropologia social i cultural per la Universitat de Barcelona (2009) obtenint el Premi extraordinari de llicenciatura (2009). Té el diploma de Postgrau en Salut mental i intervencions psicològiques amb immigrants, refugiats i minories ètniques per la Universitat de Barcelona (2000) i es va diplomar en Treball Social per la Universitat de Barcelona (1999). 

Al Grau de Treball Social de la Facultat d’Educació Social i Treball Social – Universitat Ramon Llull ha impartit docència de les matèries Treball social individual, Pràcticum I, Pràcticum II, Pràcticum III, Pràcticum IV, Pràcticum V, Estructures i desigualtats socials, Sistemes del benestar, Europa social, Fonaments del treball social i Pobresa i exclusió social. Ha estat tutora de treballs finals de grau. També ha impartit l’assignatura Sistemes de benestar (2017-2018) al Grau de Treball Social de la Universitat de Barcelona. 

Desenvolupa la recerca en els camps de les maternitats i paternitats contemporànies, l’envelliment actiu i les desigualtats estructurals basades en el gènere des d’una visió interseccional.

Correu de contacte: mausona@peretarres.org