Dra. Maria Tereza Leal

Tornar a Equip

La Dra. Maria Tereza Leal és investigadora del grup de recerca GIAS. Es va llicenciar en Treball Social per la Universitat Federal de Rio de Janeiro a Brasil. Ha realitzat el doble Màster Europeu Erasmus Mundus Dynamics of Health and Welfare per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat d'Évora, Portugal. Té un màster en Salut Pública per la Fundació Oswaldo Cruz i un MBA en Recursos Humans per la Universitat Catòlica de Rio de Janeiro, Brasil. S'ha doctorat en Salut Pública per l'Escola de Salut Pública de la Fundació Oswaldo Cruz (Fiocruz - Brasil).  Ha realitzat la seva etapa postdoctoral amb un contracte Beatriu de Pinós a la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Ha impartit docència de les matèries Intervenció sociosanitària, Models d'intervenció, Treball social amb famílies, Treball social individual i Innovació social. Ha estat tutora de Pràcticum i de treballs de fi de grau i de fi de màster (Máster universitari en Direcció, intervenció i gestió de serveis socials a la Universitat Ramon Llull). Col·labora en escoles de negocis internacionals en temes de gestió del coneixement, lideratge i recursos humans. 

Desenvolupa la recerca en els camps de la innovació social, les tecnologies d'informació i comunicació i la complexitat de les transicions vitals al món contemporani (envelliment, adolescència, migracions).

Correu de contacte: mterezaleal@gmail.com

Perfil del Portal de Recerca de Catalunya: https://portalrecerca.csuc.cat/orcid/0000-0002-8966-5484