Dr. Jordi Enjuanes Llop

Tornar a Equip

El Dr. Jordi Enjuanes Llop és professor investigador de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull. 

Finalitza els estudis de la diplomatura de Treball Social a la Universitat de Lleida el 1996, i és el 2012 que finalitza estudis de diplomatura d’Educació Social a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull. 

Posteriorment realitza un màster en Sistemes de justícia penal a la Universitat de Lleida el 2013, del qual obté la menció extraordinària pel seu treball final de màster. El 2020 finalitza els seus estudis de doctorat a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull amb una tesi sobre models penitenciaris educatius. 

Imparteix docència a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull en l’assignatura Intervenció socioeducativa en l’àmbit de la justícia. Imparteix també assignatures al Màster en Models i estratègies d’acció social i educativa en la infància i adolescència: Mètodes qualitatius de recerca i Prevenció comunitària del consum de drogues. 

La seva recerca s’ha centrat en l’àmbit penitenciari, especialment centrada en la intervenció educativa de les persones privades de llibertat, així com en la implementació de models penitenciaris educatius.

Correu de contacte: jenjuanes@peretarres.org