Sra. M. Àngels Sogas Perales

La Sra. M. Àngels Sogas Perales és professora investigadora de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull. Es va llicenciar en Ciències de l’educació per la Universitat de Barcelona el 1987. Va realitzar els cursos de doctorat l’any 1998-99, obtenint la suficiència investigadora l’any 2000. Va realitzar el Postgrau d’Expert universitari en Coaching en l’àmbit social i educatiu (2016). Actualment està en procés d’elaboració de la tesi doctoral registrada a la Universitat de Barcelona amb el títol Anàlisi de les estratègies formatives per a la capacitació emocional dels educadors i educadores socials en el grau d'educació social de les universitats catalanes, codirigida per la Dra. Carme Panchón i el Dr. Jesús Vilar.

Ha impartit docència de les matèries de Gestió de situacions de crisi del tercer curs del Grau en Educació Social; Pràcticum III i IV del primer i segon curs del Grau en Educació Social i del Grau en Treball Social; Tècniques d’entrevista, Teories i processos educatius del primer curs del Grau en Educació Social; Habilitats socials de segon de Grau en Educació Social; Pràcticum I i II de primer i segon curs del Grau en Educació Social i del Grau en Treball Social. També és professora del Postgrau Coaching i intervenció socioeducativa, i participa en tribunals avaluatius dels projectes de final del màster i dels treballs finals de grau.

Desenvolupa la recerca en l’àmbit de la identificació d’aquells aspectes que tenen a veure amb la capacitació per a la gestió de les emocions, del conflicte i de la presa de decisió.

Àmbits de coneixement

Gestió emocional · Autoconeixement · Presa de decisions · Coaching

Correu de contacte: asogas@peretarres.org

Perfil del Portal de Recerca de Catalunya: https://portalrecerca.csuc.cat/orcid/0000-0003-3991-0071