Sra. Carolina Cañellas Bastús

La Sra. Carolina Cañellas Bastús és professora investigadora de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (Universitat Ramon Llull). Es va llicenciar en Psicologia l’any 2002 per la Universitat Ramon Llull, amb l'especialització en clínica, i va realitzar el Màster en Mediació de conflictes per la Universitat de Barcelona (2005), el Màster universitari en Direcció, gestió i intervenció en serveis socials per la Universitat Ramon Llull (2009), i el Postgrau en Intervenció estratègica amb nens i adolescents per la Universitat de Barcelona (2010).

La seva activitat professional es desenvolupa en el context clínic i psicosocial. Actualment és coordinadora del Màster universitari en models i estratègies d'acció social i educativa en la infància i l'adolescència de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (Universitat Ramon Llull).

Ha impartit docència de les matèries de Salut mental, Psicologia social, Habilitats socials, Didàctica i Atenció psicosocial dels Graus d'Educació Social i Treball Social.

Àmbits de coneixement

Interculturalitat · Lleure educatiu · Psicologia · Infància i adolescència

Correu de contacte: ccanellas@peretarres.org

Perfil del Portal de Recerca de Catalunya: https://orcid.org/0000-0001-8282-4924