Sr. Pere-Joan Giralt i Rovira

El Sr. Pere-Joan Giralt i Rovira és professor investigador de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull i membre del grup de recerca GIAS. Es va llicenciar en Psicologia, va obtenir el títol de Màster universitari en Gestió cultural, el títol de Màster en Anàlisi i conducció de grups: Investigació – Intervenció. Té el diploma en ADI/Formació d’agents de desenvolupament internacional, el diploma en Pedagogia del lleure i animació sociocultural i el diploma en Director d'activitats de lleure infantil i juvenil. També té formacions diverses en programes de gestió de personal i direcció en recursos humans.

Va ser tècnic de la Secretaria General de Joventut i educador d’un centre de justícia juvenil de la Generalitat de Catalunya (1990). Va ser president del Moviment de Centres d’Esplai Cristians, director del Centre Pau i Treva en mediació i resolució de conflictes i director de Recursos Humans de la Fundació Pere Tarrés.

Ha impartit docència en les matèries de les diplomatures, graus i postgraus d’Educació Social i Treball Social: Lleure educatiu i oci; Infància i adolescència; Dinàmica de grups; Fonaments i dimensions de l’animació sociocultural; Mètodes d'investigació socioeducativa; Tècniques d’animació de grups; Pràctiques de cooperació internacional; Resolució de conflictes, Cultura popular; Teatre; pràcticums i seminaris a diferents cursos.

Desenvolupa la recerca en els camps de llenguatges artístics aplicats a l’acció social; acció comunitària, cohesió social i diversitat cultural; lleure educatiu i oci; i innovació educativa.

Àmbits de coneixement

Lleure educatiu · Grups · Llenguatges artístics · Acció comunitària.

Correu de contacte: pjgiralt@peretarres.org