Dra. Montserrat Garcia

La Dra. Montserrat Garcia-Oliva és professora investigadora de la Facultat d’ Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull. Es va llicenciar en Geografia i Historia per la Universitat de Barcelona (1986), va realitzar un màster en Gerontologia Social per la Universidad Autónoma de Madrid (1992), es va doctorar en Antropologia Social i Cultural per la Universitat Rovira i Virgili (1995) i es va postgraduar en Violència Familiar per la Universitat Ramon Llull (2006). 

Ha impartit docència en diverses assignatures del Grau d’Educació Social i del Grau de Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull, del Grau de Comunicació i del Grau de Turisme de l’ESERP (Universitat de Vic) i de CETA (Universitat de Girona), de la Llicenciatura d’Antropologia (Universitat Rovira i Virgili). També als màsters i postgraus de Gerontologia (Universitat Ramon Llull, Universitat de Saragossa i Universitat de Barcelona) i de Direcció de Serveis Socials, Cooperació i Violència Familiar (Universitat Ramon Llull). Per últim, en el Programa Universitari de Gent Gran. 

Desenvolupa la recerca en els camps del procés d’envelliment i dels models de gestió en ONL al Grup d’Investigació i Anàlisi Social (GIAS, Universitat Ramon Llull) i  de l’alimentació i de gènere com a col·laboradora al Grup d’Investigacions en Antropologia (GRIAFITS, Universitat Rovira i Virgili).

Àmbits de coneixement

Gent Gran · Gènere · Alimentació i precarització · Violència · Aprenentatge en el decurs de la vida

Correu de contacte: mgarcia2@peretarres.org

Perfil del Portal de Recerca de Catalunya: https://portalrecerca.csuc.cat/orcid/0000-0001-5646-4523