Dra. Lisette Navarro-Segura

La Dra. Lisette Navarro-Segura és professora investigadora de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull. Es va diplomar en Educació Social i després va fer la llicenciatura de Pedagogia. Va fer el Doctorat a la Universitat Ramon Llull. Es va especialitzar en coaching a l’Instituto Europeo de Coaching. 

Ha impartit docència de les matèries Habilitats socials, Tècniques d'entrevista, Dinàmiques de grups, Infància i família i Salut, sexualitat i relacions interpersonals a l’adolescència dels Graus d'Educació Social i Treball Social i de l'assignatura Estratègies i metodologies innovadores en els itineraris d'acompanyament i intervenció en processos de desenvolupament dels nens/es i adolescents del Màster universitari de Models i estratègies d'acció social i educativa en la infància i l'adolescència de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull. 

Desenvolupa la recerca en els camps de l’ètica, la responsabilitat professional, les competències i tècniques en contextos complexos, la innovació social i les competències professionals. És coautora dels llibres Intel·ligència professional. Ètica, emocions i tècnica en l'acció socioeducativa i Aprender para transformar. Propuestas prácticas de didáctica de la acción socioeducativa. També ha escrit diversos articles sobre competències professionals i habilitats socials i comunicatives.

Àmbits de coneixement

Habilitats comunicatives · Infància · Coaching · Educació social

Correu de contacte: lnavarro@peretarres.org

Perfil del Portal de Recerca de Catalunya: https://portalrecerca.csuc.cat/orcid/0000-0002-6020-4086