Dr. Paco López

El Dr. Paco López Jiménez és llicenciat en Psicologia per la Universidad Pontificia de Salamanca (1988). Doctor en Psicologia per la Universidad de Valladolid (1998). Màster en Psicoteràpia Breu Estratègica. Mental Research Institute of Palo Alto i Centro di Terapia Strategica di Arezzo (2005).

Coordinador dels programes de prevenció de drogodependències del Consejo de la Juventud de Castilla y León, Coordinador de la Casa de juventud Aleste (Valladolid), soci fundador i president d’Adrede S.Coop (Cooperativa d’animació comunitària), educador en diversos projectes del Centre Juvenil Martí Codolar i Coordinador del Servei d’Assessorament Psicopedagògic dels Salesians de Sarrià.

Té experiència docent a diplomatures/graus: Psicologia social, Habilitats socials, Abordatge estratègic de situacions professionals, Processos psicològics bàsics (a més dels pràcticums de tots els cursos). A postgraus: assignatures relacionades amb els processos d’acompanyament, la comunicació interpersonal i el lideratge (MU en Pedagogia social i comunitària, MU en Estratègies d’acció social i educativa amb infància i adolescència-MEIA i a diversos postgraus).

Àmbits de coneixement

Psicologia comunitària · Competències socioemocionals · Estratègies d’ensenyament i aprenentatge · Resiliència · Infància, adolescència i joventut

Correu de contacte: plopez@peretarres.org

Perfil del Portal de Recerca de Catalunya: https://portalrecerca.csuc.cat/orcid/0000-0002-9808-5481