Notícies
 Tornar

La Generalitat allarga la suspensió de les activitats de lleure fins al 21 de febrer

05.02.21

A partir de dilluns 8 de febrer, i en el marc de les restriccions contra la Covid-19, la Generalitat de Catalunya ha prorrogat 14 dies més la suspensió de les activitats de lleure, fins al 21 de febrer. 

Com hem fet sempre que la pandèmia ha paralitzat les activitats de lleure presencial, reivindiquem la importància de l'educació en el lleure pels infants i joves i us animem a continuar amb les alternatives telemàtiques i seguir demostrant que el lleure no s'atura! A continuació, us apropem algunes idees noves per fer esplai telemàticament:

- #AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (V). 

En els següents enllaços, teniu les activitats telemàtiques publicades durant les anteriors setmanes. 

- #AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (IV). 

- #AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament.

- #AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (II).

- #AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (III).

Pel que fa a les vostres reunions, també us recomanem que seguiu fent-les en format telemàtic i -per això- us facilitem també alguns recursos telemàtics per a fer les reunions participatives.

Per tot el que necessiteu, contacteu amb el promotor o promotora del vostre territori, els vostres referents del Consell Directiu o escriviu a secretaria.mcecc@peretarres.org. En aquest sentit, us informem que ja hem iniciat reunions amb la Direcció General de Joventut de la Generalitat per començar a treballar en els protocols de les activitats d'estiu i, si algú té comentaris per adaptar-los o millorar-los, també ens els pot fer arribar a través del seu promotor o promotora.