Direcció i professorat

Dr. Jesús Oliver Bonjoch
És llicenciat en Geografia i Història i especialitzat en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona (1993) i doctor arquitecte per la Universitat Politècnica de Catalunya (2003). Docent d'assignatures d'Història, Art, Geografia i Didàctica del Patrimoni Cultural. Coordinador dels cursos d'estiu de la Facultat de Filosofia de la Universitat Ramon Llull.

Professora Helena Lamuela
És llicenciada en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Traducció per la Universitat de Gal·les Swansea. Fa de professora, traductora, redactora i documentalista.

Dra. Montserrat Garcia Oliva
És doctora en Antropologia social i cultural, Màster en Gerontologia social, postgraduada en Violència familiar, llicenciada en Història general i Geografia. Directora del grau en Educació Social, directora del Màster en Gerontologia i directora del PUGG a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés.

Dra. Elena Requena Varón
És doctora en Psicologia, màster en Psicopatologia clínica, docent dels graus en assignatures de salut mental i treball amb famílies. Temes de recerca al llarg de la seva carrera professional:  persones grans, malaltia d'Alzheimer, depressió postpart, salut mental infantojuvenil i infància en risc

Dra. Mercedes Cuenca Silvestre
És graduada en Treball Social per la UNED i doctora en Filosofia per la Universitat de Barcelona. Treballadora social en actiu, ha desenvolupat projectes comunitaris en diferents barris de les ciutats de Mèxic, Tegucigalpa, Múrcia, Alacant, Girona i Barcelona. Especialitzada en ètiques aplicades. 

Dra. Isabel Torras
És doctora en Psicologia per la Universitat de Barcelona i professora de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - Universitat Ramon Llull des del 1994. Fa docència en diferents assignatures relacionades amb el desenvolupament psicològic durant el cicle vital i amb l'atenció professional a infants i les seves famílies. També porta grups de supervisió d'alumnes que realitzen pràctiques d'educació social i tutoritza treballs finals de grau.

Professor Pere Joan Giralt
És llicenciat en Psicologia. Màster universitari en Gestió cultural. Màster en Anàlisi i conducció de grups: Investigació - Intervenció. Diplomat en Pedagogia del Lleure i Animació Sociocultural i Postgrau en ADI (Agent de Desenvolupament Internacional). Ha estat president del Moviment de  Centres d’Esplai Cristians (MCEC) i director de Recursos Humans de la Fundació Pere Tarrés. És membre del grup de teatre amateur Attrezzo de Vilafranca del Penedès.