Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats
Activitats candidates al premi del públic dels Innovact!

Activitats candidates al premi del públic dels Innovact!

General

29.01.22 09:00 h a 12:00 h / Afegir a Google Calendar

Assemblea General Ordinària del MCECC 2022

Dissabte 29 de gener, a l'AGO els Centres i Clubs d'Esplai coneixerem les activitats guanyadores del concurs Innovact. Tres d'aquests premis els atorga el jurat del concurs abans de la mateixa Assemblea. L'últim, però, recau en les mans del públic. És a dir, vosaltres. El guanyador d'aquesta modalitat s'endurà un lot de material fungible cap al seu centre o club.

Dissabte trobareu el punt de votació al vestíbul del teatre l'Amistat de Mollerussa, espai destinat a celebrar l'AGO d'enguany. Allà, a l'urna, caldrà dipositar el vot que se us facilitarà quan recolliu l'acreditació per accedir a l'acte.

Activitats candidates al premi del públic

Activitat 1: L'últim viatge al país de mai més 

El pas de ser infant a monitor o monitora sempre dona una mica de respecte. Per una banda, els infants s'enfronten a la decisió de si pujar o no. Si pugen, apareixen pensaments com "seré bona monitora o monitor?", "encaixaré bé a l'equip actual de monitors i monitores?", "seré capaç de fer activitats pels infants?".

Aquesta activitat vol potenciar molts dels punts que poden ser motivadors de cara a pujar a l'equip de monitors i monitores. Fent viatjar als infants per un CI i treballant activitats que ben podrien estar fetes per infants de sis anys, però que els farà divertir.

Activitat 2: Per Nadal, pastorets sempre!

El Lluquet vol muntar un pessebre i li demana al Rovelló que vagi a buscar les figures. Aquest, que és molt despistat, ha entès "fruites" i arriba amb una bossa plena de fruites. Com que és molt despistat, però, ha estat previsor i ha fet un mapa amb els 15 punts on ha estat. En cada punt ha deixat pistes per no perdre's i trobar el camí.

Activitat 3: Quin ProbleMón!

Actualment, vivim en una societat complexa on descobrim realitats poc homogènies entre els diversos països del món. Aquesta problemàtica és un fer existent el qual s'invisibilitza cada cop més i per això hem decidit poder treballar-hi des del lleure. En aquesta activitat els infants hi hauran de recórrer tot el mapa mundi per aconseguir un objectiu comú: reflexionar i donar resposta als conflictes o dilemes relacionats amb una problemàtica mundial o del mateix país.

Activitat 4: WorldEsplai Photo

Creem una exposició fotogràfica. En diferents dissabtes, es faran fotografies diverses que es puguin incloure en vàries categories i, posteriorment, es presentaran a famílies i amics.

Activitat 5: Casetes i menjadors d'ocells

Una activitat per conèixer la fauna que envolta el Centre d'Esplai, de manera dinàmica, amb jocs. D'aquesta manera també s'introdueix els conceptes d'economia circular, tenint com a base, anar a buscar materials reciclats i transformar-los en unes casetes i menjadors pels ocells.

Ja pots votar l'activitat que més t'agrada! La proposta guanyadora se sabrà durant l'acte públic de l'Assemblea General Ordinària.

Segueix l'entrega dels premís en directe: