Notícies
 Tornar

Aprofita tots els recursos del Moviment!

02.07.21

Qui no s'ha encallat durant la preparació d'una activitat?

A la web del Moviment podeu consultar l'apartat de Materials i Recursos per desencallar reunions, investigar com treballar temes determinats o per descobrir noves activitats. 

Quins són els últims recursos que hem publicat?

  • Recursos específics per a les Activitats d'Estiu . A l'espai de l'Estiu segur que és nostre trobareu tot allò relacionat amb protocols i mesures i també recursos com llistes de la documentació necessària o models de dossier.
  • I tu, què en penses?  És una iniciativa que tracta, a través de vídeos curts, temes que interpel·len directament als infants i joves. La voluntat és oferir eines útils a tots aquells que acompanyeu els adolescents i joves en el seu procés educatiu i ajudar-vos a fomentar dinàmiques de reflexió i debats entorn d’aquestes qüestions que, a més, els impulsin a construir el seu esperit crític i aprofundir en els seus valors. La darrera entrega se centra en preguntar a infants, joves i pare i mares del Centre d'Esplai Parroquial de Premià sobre la família, per veure com ens relacionem i la importància que té per nosaltres. 

  • Perspectiva de Gènere: El Projecte de Perspectiva de Gènere del Moviment treballa per generar recursos que permetin el treball del tema als Centres i Clubs d'Esplai. Aquesta setmana ens apropen dues fitxes d'activitat. La primera pensada per al treball amb infants i joves i la segona enfocada a l'Equip de Monitors/es.