Notícies
 Tornar

Revisa la documentació de l'Assemblea!

11.01.24

L'Assemblea General Ordinària se celebra el 27 de gener al col·legi Maristes de Girona. Enguany, no es convocarà una presentació pública dels principals Documents de l’Assemblea General Ordinària.

En el seu lloc es publicaran tres vídeos per explicar i presentar la Memòria 2023, el Pla d'Accions 2024 i l'Informe econòmic. 

Per a l’Assemblea s’han elaborat els següents documents:

Per accedir als vídeos assegura't de seguir @esplaisMCECC a les xarxes. 

⚠️ Recordem la importància de treballar els documents de l'AGO amb tot l'equip que forma part del Centre o Club d'Esplai. Conèixer les línies de treball i els recursos amb els quals comptem al Moviment per al 2024 permet poder seguir el fil de l'Assemblea en tot moment, tot facilitant la participació activa per modificar, afegir i/o suprimir aspectes i matisos que es considerin convenients.

Així doncs, el debat en el si de l'Esplai serveix per conèixer de quina federació formem part i què ens aporta ser del Moviment. Així doncs, preparar l'AGO és d'utilitat, també per saber quines eines ens pot facilitar el MCECC, a on es destinen els recursos econòmics del Moviment i qui encapçala els òrgans de govern, entre altres qüestions.

👉 També, recordeu que el període d'esmenes està obert fins el 18 de gener i podeu fer arribar dubtes i propostes a través d'aquest formulari.

Construïm junts i juntes el Moviment!