Notícies
 Tornar
  • El Consell Directiu es reuneix i prepara l'Assemblea
  • Comparteix a les xarxes socials

El Consell Directiu es reuneix i prepara l'Assemblea

20.11.23

El Consell Directiu del Moviment es va trobar dissabte 18 de novembre a l'edifici del centre de formació de la Fundació Pere Tarrés durant tot el dia, en el seu espai mensual.

Durant la reunió es van compartir les novetats a l'Equip Tècnic del Moviment: la incorporació de la Gemma Martí com a promotora de Territori-Tarragona, així com les vacants obertes de promoció dels Territoris de Lleida, Urgell i Solsona i Comunicació i Publicacions del Moviment.

La valoració de les trobades territorials (Tro-Vallès, formació territorial a Tortosa, trobades d'infants en el marc del DUDI...) va tenir lloc durant la reunió, així com la revisió del Campus MCECC d'inici de curs, ara amb dades definitives: pràcticament la totalitat de les persones inscrites van participar-hi (amb les mesures aplicades enguany), tot i que el format dels pròxims Campus MCECC d'inici de curs no està exempt de continuar-se millorant.

El Consell Directiu també va compartir l'assistència a l'assemblea de Didania a Sanlúcar la Mayor (Sevilla), fet que es valora positivament. En aquesta mateixa línia, es va abordar el treball en xarxa vinculat a altres entitats del sector del lleure educatiu des de la participació política del MCECC a altres federacions i institucions. Es posava en comú en el si del Consell la participació en el 40è aniversari de Juniors Moviment Diocesà, a València.

Durant el dissabte, es va avaluar la 6a edició de la Jornada Mirem més enllà; enguany, amb una trentena de participants (com havia estat, aproximadament, en edicions anteriors), es va reprendre aquesta activitat del Moviment després d'una aturada. El format d'aquest any, basat en un cinefòrum, va agradar.

Es va compartir amb els vocals del Consell Directiu, també, el contingut del Consell Editorial anual de la revista Estris, celebrat el darrer 8 de novembre. Es va comunicar la tasca desenvolupada durant el 2023 i es va plantejar les pròximes línies d'actuació del 2024.

A partir d'aquí, la reunió es va centrar en el treball previ a l'Assemblea General Ordinària: es va exposar la localització definitiva on serà, es van abordar assumptes logístics i es va parlar de la renovació dels membres del Consell Directiu. Enguany, seran 12 les vacants que es podran cobrir, ja sigui perquè hi ha mandats que finalitzen, o bé perquè toca renovar-los (s'ampliarà informació sobre aquesta qüestió en una pròxima notícia en el butlletí d'aquesta setmana).

Dissabte, el Consell Directiu va tancar l'ordre del dia de la pròxima Assemblea, va treballar en la documentació a presentar i va continuar elaborant el Pla d'Accions 2024.

Ja acabant, es van repassar pròximes dates del MCECC: el proper Consell de Responsables Territorials (CRT) d'aquest dissabte (25 de novembre a La Torreta, la Roca del Vallès) i la formació d'inclusió interna i oberta als equips generals del Moviment que se celebra aquesta setmana.

Finalment, es va donar a conèixer com avança la preparació de les Trobades del 2024: TrocaJove i Jornada de Monitors/es (espais definitius, lemes establerts i treball de les comissions).

#SomMoviment