Notícies
 Tornar
  • El Moviment assisteix a l'assemblea de Didania
  • Comparteix a les xarxes socials

El Moviment assisteix a l'assemblea de Didania

31.10.23

Divendres 27 i dissabte 28 d’octubre, el Centro Juvenil Oratorio Don Bosco de Sanlúcar la Mayor (Sevilla) va acollir la LXXIV Asamblea General de Didania, la federació d’entitats cristianes d’educació en el lleure a la qual pertanyem a nivell estatal.

Quatre membres del Consell Directiu van participar de l’assemblea, en la qual es van presentar els nous membres de l’equip tècnic i de la comissió permanent, es van renovar càrrecs, com també es va parlar dels projectes previstos per al present curs (2023-2024), especialment el projecte vinculat a la Transformació digital.

Durant la nit de dissabte les persones participants van poder gaudir d’un recorregut guiat pel casc antic de la ciutat andalusa de Sevilla.

Diumenge al matí, els esforços es van concentrar en l’elaboració del pla d’accions de l’any 2024, a més d’acordar les dates per a la pròxima assemblea i l’Encuentro formativo del 2025.

D’aquesta manera, el Moviment es va fer present a l’assemblea de la federació estatal, establint ponts de connexió i facilitant el treball en xarxa.

Tots i totes #somMoviment som @esplaisMCECC