Notícies
 Tornar
  • Coneix el funcionament de l'AGE d'enguany

Coneix el funcionament de l'AGE d'enguany

24.01.23

Aquest any, el Consell Directiu convoca una Assemblea General Extraordinària (AGE) amb motiu d'una modificació del Reglament de Règim Intern (RRI) amb l'objectiu d'ampliar el nombre de places per a membres vocals del Consell Directiu del MCECC.

Així doncs, amb la voluntat de millorar la representativitat territorial en el si de l'òrgan de govern del Moviment, el Consell Directiu compta amb 19 places que, amb la incorporació de nous territoris, s’amplien fins a 22. Concretament, l'AGE d'enguany es du a terme per poder ampliar una plaça al Territori Sant Feliu, i se celebrarà just abans de l'Assemblea General Ordinària (AGO), a les 09.45 hAixí doncs, en aquest marc es reforma l’article 3.2.2. del RRI. A més d’aquesta ampliació, es contempla 1 plaça per als Territoris Mallorca Menorca i 1 plaça per al Territori Girona. Aquests darrers, en ser territoris nous al Moviment, es podrien ampliar com a Consell Directiu votant, directament, els membres a l’AGO.

Per a tot això, amb la convocatòria de l'AGE i de l’AGO de 2023, ha tingut lloc un període de presentació de candidatures per a aquelles persones que vulguin formar part d’aquest òrgan del MCECC. Atès que hi ha 3 membres als qui se’ls acaba el mandat, 1 que expressa la voluntat de no renovar, 2 vacants i 1 extraordinària que s’haurà de votar a l’AGE, cal cobrir un total de 9 places disponibles per al Consell Directiu. La votació es durà a terme en el marc de l'Assemblea General Ordinària, com habitualment. 

En termes generals, l’horari previst per dissabte és:

👉 Consulta la pàgina web destinada a l'AGE i amplia la informació!

Construïm junts i juntes el Moviment!