Notícies
 Tornar
  • Qui es presenta a formar part del Consell Directiu?
  • Comparteix a les xarxes socials

Qui es presenta a formar part del Consell Directiu?

18.01.23

Un cop tancat el període de presentació de candidatures al Consell Directiu i quan falten 10 dies per a l'AGO, comuniquem els candidats i candidates i la distribució de places corresponent. Tot seguit, els nous candidats/es que es presenten.

Us fem arribar els respectius currículums, tal com estableix el Reglament de Règim Intern del MCECC:

Enguany, les 4 persones que finalitzen el seu mandat a Consell Directiu són:

  • Queralt Campàs i Poch (Terrassa), que expressa la voluntat de ser reelegida.
  • Christiano Vargas Vela (Barcelona), que mostra la voluntat de ser reelegit. 
  • Eli Coll i Rialp (Barcelona), que expressa la voluntat de no renovar. 
  • Per altra banda, l’Arnau Solé i Bargalló (Tarragona) expressa la voluntat de no seguir el seu mandat i, per tant, la seva plaça també queda vacant. 

Altrament, l’Àlex Moreno i Urpí, referent de les Zones 11 i 12 de Terrassa, passa a ocupar una de les places del territori Tarragona, atesa la seva possibilitat de poder-los acompanyar de manera més propera, deixant lliure la seva vacant del territori Terrassa. 

Així doncs, són 4 les places que queden vacants, a les que cal afegir les altres dues (Urgell i Tarragona) que no van ser ocupades l’AGO del 2022 per manca de candidatures presentades. 

El Consell Directiu compta amb 19 places que, amb la incorporació de nous territoris, s’amplien fins a 22. Per poder ampliar una plaça a Territori Sant Feliu, enguany es du a terme una Assemblea General Extraordinària (AGE) just abans de l’Assemblea General Ordinària (AGO). Així doncs, en aquest marc es reforma l’article 9 del Reglament de Règim Intern.

A més d’aquesta ampliació, es contempla a més 1 plaça per als Territoris Mallorca i Menorca, i 1 plaça per al Territori Girona. Aquests darrers, en ser territoris nous al Moviment, es podrien ampliar com a Consell Directiu i votant, directament, els membres a l’AGO.

Per tot això, amb la convocatòria de l'AGE i de l’AGO de 2023, ha tingut lloc un període de presentació de candidatures per a aquelles persones que vulguin formar part d’aquest òrgan del MCECC. Atès que hi ha 3 membres als qui se’ls acaba el mandat, 1 que expressa la voluntat de no renovar, 2 vacants i 1 extraordinària que s’haurà de votar en l’AGE, cal cobrir un total de 9 places disponibles per al Consell Directiu. La votació es durà a terme en el marc de l'Assemblea General Ordinària. 

Dissabte 28 de gener se celebrarà l'AGO del MCECC al Prat de Llobregat. És allà on podreu conèixer i parlar amb tots els integrants del Consell Directiu, així com amb la resta de persones que formen el Moviment.