Notícies
 Tornar
  • Anna Grau, nova presidenta del MCECC

Anna Grau, nova presidenta del MCECC

04.02.22

El Consell Directiu, en una reunió posterior a l’AGO, ha votat a l’Anna Grau com a nova presidenta del Moviment. L’Anna ha sigut monitora de l’Esplai Arc Iris de l’Esperit Sant de la Zona 02 del Territori de Barcelona, i els darrers anys ha estat l’administradora del MCECC.

Anna Grau, la nova presidenta del MCECC

Comiat emotiu d'en Xavi Nus

Un dels moments més emotius de l'Assemblea ha arribat amb el comiat de Santi Amores, membre del Consell Directiu, i Xavi Nus, president del Moviment durant els darrers set anys. Un gran aplaudiment, gent en peu, ha posat punt final al discurs de comiat de l'encara president, que ha demanat als monitors i monitores que recordin que "sou un referent per als infants i adolescents i teniu un paper clau en la seva educació".

Els responsables dels Centres i Clubs del MCECC presents a l'Assemblea General Ordinària (AGO), celebrada a Mollerussa, també han aprovat el Pla d'Accions del Moviment, que marca les línies de treball dels diferents equips que el formen. Els Centres i Clubs d'Esplai també heu aprovat el pressupost i el calendari del curs 2022-23.

La Troca Jove de 2023 serà, finalment, l'11 i 12 de març i la Trobada de monitors i monitores, el 13 i 14 maig.

Gràcies a tots els Centres i Clubs d'Esplai que heu participat de l'Assemblea. Entre tots i totes construïm el Moviment. Si voleu reviure i veure els moments més destacats de la jornada, podeu seguir la retransmissió que s'ha fet al Twitter i l'Instagram @esplaismcecc.