Notícies
 Tornar
  • Primer cap de setmana de represa total del lleure: què us cal saber?

Primer cap de setmana de represa total del lleure: què us cal saber?

04.03.21

A partir del dilluns 8 de març, els adolescents i joves fins als 18 anys han pogut tornar a participar presencialment de les activitats de lleure a Catalunya.

Així ho va anunciar el Govern de la Generalitat el passat 4 de març, després que el 22 de febrer ja anunciés la represa per als infants d'Educació Infantil i Primària. Pel que fa a les mesures que cal prendre, es mantenen les anunciades fins ara: els grups han de ser de màxim 6 persones (tant en espais interiors com a l'aire lliure) i s'han de seguir les pautes marcades als protocols d'inici de curs.

Podeu consultar aquí tots els documents oficials i altres que hem preparat des del MCECC per facilitar-vos aquesta represa total de les activitats, com un resum de les condicions o un document de preguntes freqüents amb les respostes als dubtes que ens heu anat enviant. Per qualsevol dubte contacteu amb els promotors/es, membres del Consell Directiu o escriviu a secretaria.mcecc@peretarres.org 

Lleure i Covid-19 a Mallorca i Menorca

Pel que fa als Clubs d'Esplai de Mallorca i Menorca, també podeu llegir en aquest enllaç els documents oficials (i altres que hem preparat des del MCECC, com un resum de les condicions per dur a terme les activitats) referents al vostre territori. Fins al pròxim 15 de març, els Clubs d'Esplai de Mallorca podreu dur a terme activitats de lleure amb grups de 6 persones en espais interiors i grups de 10 en espais exteriors i els de Menorca podreu fer esplai amb grups de 10 persones tant en espais interiors com exteriors. Si voleu més informació, podeu ampliar-la aquí