Notícies
 Tornar
  • Tot el que cal saber sobre el lleure i la covid-19 a Mallorca i Menorca

Tot el que cal saber sobre el lleure i la covid-19 a Mallorca i Menorca

04.03.21

Com està la situació dels Clubs d'Esplai a Mallorca i Menorca en relació amb les restriccions contra la Covid-19? A continuació, us en detallem les darreres novetats segons la resolució publicada al Butlletí Oficial de les Illes Balears, que tenen vigència fins al pròxim 15 de març a les 00:00h.

  • Pel que fa a Mallorca, es poden dur a terme activitats de lleure amb grups de 6 persones en espais interiors (resten prohibits la dispensació i el consum de menjar i beguda en els locals) i grups de 10 persones en espais exteriors (també serà el nombre màxim de persones per fer excursions). En ambdós espais, és obligatori fer servir en tot moment la mascareta. En relació amb les reunions de l'equip de monitors i monitores, des de les institucions recomanen evitar les trobades presencials. 
  • Pel que fa a Menorca, es poden dur a terme activitats de lleure amb grups de 10 persones tant en espais interiors com exteriors. Pel que fa als àpats en un espai interior, la dispensació i el consum de menjar i beguda queda limitada als menors per un temps limitat a 30 minuts i els àpats s'han de dur a terme sota la supervisió de persones adultes. En ambdós espais, a més, és obligatori fer servir en tot moment la mascareta. 

Podeu consultar aquí tots els documents oficials i altres que hem preparat des del MCECC per facilitar-vos la vostra tasca, com un resum de les condicions en les quals s'han de dur a terme les activitats de lleurePer qualsevol dubte contacteu amb la vostra promotora o els membres del Consell Directiu. També podeu escriure a secretaria.mcecc@peretarres.org