Notícies
 Tornar a Notícies

Últims recordatoris per l’AGO 2021!

29.01.21

Falta un dia per l’Assemblea General Ordinària (AGO) del MCECC, que enguany se celebra el dissabte 30 de gener (de 9.30 h a 14.30 h) en format telemàtic degut a la situació sanitària actual. Com sabeu, esteu convocades totes les persones responsables dels centres d’esplai federats al Moviment.

Aquest esdeveniment és un dels més importants de l’any, ja que es prendran decisions que encaminaran el futur del MCECC i es farà balanç del darrer any. Per això us fem un resum de les informacions més destacades que heu de tenir en compte per a participar-hi: 

  • Us heu d'haver inscrit a l’AGO abans del 25 de gener. És important que totes les persones que vulguin participar a l’Assemblea hagin complementat adequadament el formulari. També hauríeu d’haver lliurat la documentació de curs per tal de poder exercir el vot. 
  • Un cop feta la inscripció, segons la modalitat de participació (participants amb dret a vot o participants sense dret a vot), heu d'haver rebut un correu electrònic amb indicacions prèvies i un altre amb els enllaços per connectar-vos a l'AGO.  

- El 26 de gener, els i les participants amb dret a vot vau rebre al correu electrònic un seguit d'indicacions prèvies per tal de poder participar a l'AGO d'aquest 2021 a través d’un webinar (esdeveniment virtual) de l’aplicació Zoom. Posteriorment, el 28 de gener, us vam fer arribar l'enllaç per tal d'inscriure-us a l'esdeveniment i poder rebre, el matí del 30 de gener, l'enllaç per accedir a l'Assemblea. Us convoquem a estar atents/es al correu per l’obertura d’aquest darrer enllaç entre les 9 h i les 9.15 h del matí del dissabte 30 de gener (moment en el qual es farà el procés d’acreditació i anireu rebent-lo). A més, us recordem que cada Centre d’Esplai només disposa d’una connexió per accedir al Zoom, que ha rebut el responsable del centre o aquella persona en la qual hagi delegat el vot dins l’equip.

- De la mateixa manera, el 26 de gener, aquells i aquelles participants sense dret a vot vau rebre un correu electrònic amb indicacions prèvies per poder participar a l'AGO a través d’un directe privat de YouTube i, el 28 de gener, un altre amb l'enllaç a aquest directe.   

En ambdòs casos, us recordem que al correu del 26 de gener teniu la informació per tal de saber com podeu exercir el vostre torn de paraula a l'AGO, així com el telèfon al qual podreu adreçar-vos si teniu qualsevol incidència tècnica.

  • Comunicació de les candidatures al Consell Directiu. Podeu consultar aquí el nom i currículum de les persones que volen presentar la seva candidatura per formar part d’aquest òrgan. 
  • Jornada de responsables. Com és habitual, la nit anterior a l’AGO realitzarem la 'Jornada de responsables', que enguany consistirà en una formació en línia sobre la resiliència de la mà de l'Eduard Sala, responsable d'Acció Social de Càritas diocesana de Barcelona. A la jornada prèvia, també hi poden participar persones que no participin a l’AGO. Tindrà lloc el divendres 29 de gener, de 22 a 23 h, per mitjà de l’aplicació Zoom. Si us hi heu inscrit, el 28 de gener, haureu rebut un correu electrònic amb l'enllaç per connectar-vos-hi. Caldrà connectar-s'hi a partir de les 21.50 h 
  • Premi del públic del concurs Innovact. Com sabeu, el passat 15 de desembre va finalitzar el termini per presentar-se a la segona edició del concurs Innovact, pensat per premiar activitats innovadores dels Centres i Clubs d'Esplai del MCECC. Com en la primera edició, els i les participants a l’Assemblea General Ordinària del MCECC haureu de votar el premi del públic d’entre les activitats finalistes sorgides de la votació de jurats experts. En aquest enllaç, podeu consultar el resum de les activitats que ens han fet arribar els mateixos Centres d'Esplai al seu formulari de presentació i, el 26 de gener, ja us vam enviar per correu electrònic (en un PDF amb altres indicacions prèvies a l'AGO) l'enllaç per poder votar només una de les activitats com a guanyadora. El formulari de votació estarà obert fins al mateix dia de l’AGO, el 30 de gener, després de la pausa per esmorzar.  Només serà vàlid un vot per participant inscrit a l'AGO. En cas de detectar duplicitats aquests es consideraran nuls.

Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb el promotor o promotora del vostre territori o els vostres referents del Consell Directiu. Només ens queda agrair-vos la vostra participació en aquesta AGO i Jornada de Responsables excepcionals. Recordeu que l’exercici assembleari és un dret i un deure dels centres d’esplai. El MCECC som tots i totes i el construïm conjuntament. No hi falteu!