Notícies
 Tornar a Notícies

Ja heu treballat la documentació de l’AGO 2021?

11.01.21

Ja hem enviat al vostre Centre d’Esplai per tramesa postal i correu electrònic la documentació que es presentarà a l’AGO del MCECC que se celebrarà el proper 30 de gener de 2021, en format telemàtic (per primera vegada, a causa de la situació sanitària actual). 

Hi trobareu: 

Com sabeu, participar a l’Assemblea General Ordinària del MCECC és un dret i també un deure de tots els centres d’esplai federats, i per dotar a aquest espai d’una participació plena dels membres en els processos deliberatius i de discussió, us recomanem que analitzeu i treballeu aquests documents amb el vostre equip educatiu i equips territorials: podeu fer les aportacions que vulgueu a partir d’aquest formulari, ja siguin esmenes, propostes o preguntes. Teniu temps fins el 18 de gener! 

Altres informacions a tenir en compte

A banda de participar en l’anàlisi dels documents, us recordem que podeu presentar projectes per a ser realitzats en el sí del Moviment també fins el 18 de gener . Seran considerats a l’Assemblea després de fer-ne una presentació.

I no us oblideu de realitzar la inscripció a l’Assemblea i/o a la jornada de responsables de la nit prèvia abans del 25 de gener i d'haver lliurat la documentació de curs (és un pas necessari per poder exercir el dret a vot a l’assemblea). En aquest enllaç, podeu trobar qualsevol altra informació relativa a l'AGO 2021. No hi falteu!