Notícies
 Tornar

Nou ajornament de la suspensió de les activitats de lleure fins al 7 de febrer.

20.01.21

Aquest 20 de gener, la Generalitat de Catalunya ha prorrogat 15 dies més les restriccions vigents a Catalunya contra la pandèmia de la Covid-19. 

Així, la suspensió de les activitats de lleure infantil i juvenil publicada en l'article 15.3 de la RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener, s'allarga fins al 7 de febrer. Com hem fet sempre que la pandèmia ha paralitzat les activitats de lleure presencial, reivindiquem la importància de l'educació en el lleure pels infants i joves i us animem a continuar amb les alternatives telemàtiques i seguir demostrant que el lleure no s'atura! A continuació, us apropem algunes idees per fer esplai telemàticament:

- #AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament.

- #AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (II).

- #AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (III).

Pel que fa a les vostres reunions, també us recomanem que seguiu fent-les en format telemàtic i -per això- us facilitem també alguns recursos telemàtics per a fer les reunions participatives.

Per tot el que necessiteu, contacteu amb el promotor o promotora del vostre territori, els vostres referents del Consell Directiu o escriviu a secretaria.mcecc@peretarres.org