Notícies
 Tornar

La suspensió de les activitats de lleure s'allarga fins al 24 de gener: què podem fer?

14.01.21

Aquest 14 de gener, la Generalitat de Catalunya ha prorrogat una setmana més les restriccions actuals contra l'expansió de la pandèmia de la covid-19.

Així, la suspensió de les activitats de lleure publicada en la RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener, que -en el seu article 15.3- estableix, entre altres coses, la suspensió de les activitats de lleure infantil i juvenil, s'allarga fins al 24 de gener. 

Com hem fet sempre que la pandèmia ha paralitzat les activitats de lleure presencial, us animem a continuar amb les alternatives telemàtiques i seguir demostrant que el lleure no s'atura! A continuació, us apropem algunes idees per fer esplai telemàticament

#AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament.

#AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (II).

#AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (III).

Pel que fa a les vostres reunions, també us recomanem que seguiu fent-les en format telemàtic i -per això- us facilitem també alguns recursos telemàtics per a fer les reunions participatives.

Per tot el que necessiteu, contacteu amb el promotor o promotora del vostre territori, els vostres referents del Consell Directiu o escriviu a secretaria.mcecc@peretarres.org