Notícies
 Tornar

Suspeses les activitats de lleure fins al 17 de gener: què podem fer?

05.01.21

La Generalitat de Catalunya ha publicat una nova resolució per actualitzar les mesures contra l'expansió de la Covid-19 al territori.

Es tracta de la RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener, "per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya" i que en el seu article 15.3 estableix -entre altres coses- la suspensió de les activitats de lleure infantil i juvenil del 7 al 17 de gener (ambdós inclosos i "sense obstacle de possibles pròrrogues").

Com hem fet sempre que la pandèmia ha paralitzat les activitats de lleure presencial, us animem a continuar amb les alternatives telemàtiques i seguir demostrant que el lleure no s'atura! A continuació, us apropem algunes idees per fer esplai telemàticament

- #AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament.

#AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (II).

#AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (III).

Pel que fa a les vostres reunions, també us recomanem que seguiu fent-les en format telemàtic i -per això- us facilitem també alguns recursos telemàtics per a fer les reunions participatives.

Per tot el que necessiteu, contacteu amb el promotor o promotora del vostre territori, els vostres referents del Consell Directiu o escriviu a secretaria.mcecc@peretarres.org