Notícies
 Tornar a Notícies
  • Gràcies per participar al primer CRT del curs!

Gràcies per participar al primer CRT del curs!

20.09.20

Divendres 18 i dissabte 19 de setembre es va realitzar el primer Consell de Responsables Territorials del curs a la casa de colònies de la Conreria

Després d’arrencar amb una pregària i una dinàmica de coneixença, es va repassar el Calendari del Moviment per aquest curs, el Calendari de Reunions Territorials amb les possibles temàtiques a treballar en cadascuna d’elles i la Guia de Reunions Territorials sorgida a partir del procés #xarxaMCECC.   

D’altra banda, es va parlar sobre com encarar el curs 2020-2021 (sobretot, en relació amb els protocols per prevenir la covid-19) i es van resoldre els dubtes dels Responsables Territorials en aquest sentit. Seguidament, va tenir lloc una dinàmica per presentar propostes per elaborar el Pla d'Accions 2021 (podeu enviar les vostres fins al 4 d'octubre!) i es va informar sobre diverses iniciatives d’interès del Moviment com La Llitera o ‘Mulla’t pel MCECC’.  

Per acabar, es va recordar als Responsables Territorials la necessitat de penjar el seu certificat negatiu de delictes de naturalesa sexual actualitzat i de preparar el Gesplai territorial amb els càrrecs, els nous objectius i el pressupost territorial per aquest curs que comença. El CRT es va donar per finalitzat citant a tothom de nou pel proper 21 de novembre.  

En aquest enllaç, teniu un recull de fotografies del primer CRT del curs. I, a continuació, podeu veure un vídeo resum.