Notícies
 Tornar
  • Mulla’t pel MCECC!

Mulla’t pel MCECC!

03.09.20

Al Moviment ja tenim la mirada posada en aquest nou curs que entra i, per això, tenim diverses propostes de voluntariat per a aquelles persones que vulguin formar part dels equips del MCECC.

Tant si ets monitor/a com si ja has deixat el teu centre d'esplai però vols seguir vinculat al món del lleure i al Moviment, pots participar a:

  • Comissió organitzadora de la TrocaJove 2021. 
  • Comissió organitzadora de la Trobada de Monitors i Monitores 2021.
  • Àmbits del Moviment, per generar reflexió i nous materials sobre temàtiques que puguin ser útils pels centres i clubs d’esplai: Pedagògic, d’Educació per a la Justícia Global o d’Animació de la fe.
                                      

                                  

Si estàs interessat o interessada, t'informem que s'ha celebrat una reunió el dimarts 22 de setembre (a les 19:30h) per explicar les tasques que es realitzen des de la Comissió organitzadora de la TrocaJove i, el dimecres 30 de setembre (a les 19:30h), pel que fa a la Comissió organitzadora de la Trobada de Monitors i Monitores. En aquestes trobades, hem resolt els vostres dubtes i constituït els grups i, si vols unir-te als àmbits, també ens pots preguntar el seu funcionament i t'orientarem perquè et sumis a les properes reunions planificades per al curs.

A més, l'Elna, en Martí, l'Oriol i la Judit (membres de les comissions organitzadores de la TrocaJove i la Trobada de Monitors i Monitores d'anys anteriors) us expliquen les seves experiències en aquests vídeos

No t’ho pensis més i descobriràs que, amb només una mica del teu temps, pots aportar molt a un gran nombre d'infants i joves. Mulla’t pel MCECC inscrivint-te a través d'aquest formulari! Per rebre més informació, també pots escriure a trobadesmcecc@peretarres.org i/o a ambits@peretarres.org

*Cal tenir en compte que la celebració de la TrocaJove 2021 i la Trobada de Monitors i Monitores 2021 estaran subjectes a la situació sorgida arran de la covid-19. Anirem informant al llarg del curs.