grau en

Educació Social

Metodologia

Metodologia

Pla d'estudis

Pla d'estudis

Pràctiques

Pràctiques

Sortides professionals

Sortides professionals

Preu, beques i ajuts

Preu, beques i ajuts

Direcció i professorat

Direcció i professorat

Treball de final de grau

Treball de final de grau

Admissió i preinscripció

Admissió i preinscripció

Grau en Educació Social

Informació per a la Preinscripció i Matrícula de Grau (Curs 20-21)

L’educació social és una professió de caràcter pedagògic, basada en l’acompanyament de les persones en el seu procés de socialització i d’incorporació social.

Ivet Pastor Escanilla

Estudiant d’Educació Social Bilbao (1-2-2015/20-6-2015)

“La meva experiència pel que fa a mobilitat internacional ha sigut immillorable. Allò que diuen que vagis on vagis et pots sentir com a casa és veritat. Des d’aquí m’agradaria animar tota aquella gent que vol fer SICUE, perquè no cal marxar a l’altra punta del món per a viure una experiència d’intercanvi. Tenim coses meravelloses al costat de casa... Només ens cal sortir i descobrir-ho”.

Dra. Gisela Riberas Bargalló

Vicedegana d'Ordenació acadèmica

Article del bloc sobre el 2 d’octubre, Dia Internacional de l’Educació Social. 

“L’Educació Social ha demostrat que pot contribuir a transformar el món i que es poden fer petites revolucions en el treball del dia a dia per millorar la qualitat de vida de les persones, crear condicions per a l’exercici dels drets fonamentals i construir societats més acollidores i humanitzades”.

et recomanem

CURS 2020-2021

El pla d’estudis consta de 240 ECTS distribuïts en quatre cursos acadèmics (8 semestres). 

Durada
4 anys
Horari
Matí i NOU horari de tarda de 15.30 a 20.30 h de dilluns a dijous
Pràctiques
Obligatòries
Crèdits
240 ECTS
Preinscripció
A partir de l'1 de març de 2020

Preinscripció

Preinscripció

Matrícula

Matrícula

Descarrega't tota la informació

Descarrega't tota la informació

Vols saber-ne més?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Els infants veuen la vida a través dels nostres ulls

Isabel Torras Genís - Professora de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL - "No veiem les coses com són, les veiem com som" deia Anaïs Nin. De petits, principalment el pare, la mare, però també els adults referents que té l’infant al seu voltant, mestres, educadors, monitors, són els qui interpreten la realitat on viu. Isabel Torras, professora de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL, ens ho explica. [+]

Canvia com penses per canviar com actues

Àngels Sogas Perales - Professora de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL - Molt sovint som conscients del que sentim però no de que això que sentim ens proporciona un pensament i ens porta a actuar d’una determinada forma. Àngels Sogas, professora de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL, ens explica la relació entre pensament, conducta i emoció. [+]