CURS 2024-2025 inici octubre 2024  

Durada
4 anys

Horari (escull el teu torn)
Matins de 8.00 a 14.30 (Dll-Dv)
Tardes de 15.30 a 20.30 h (Dll-Dv)

Pràctiques
Obligatòries

Crèdits
240 ECTS

Idioma
Català

Preu
125 €/crèdit
El preu no inclou taxes ni preinscripció
Matricula't abans del 31 de maig i gaudeix del 8% de descompte

Oberta convocatòria de beques i ajuts 2024-2025

Converteix-te en Educador/a Social, una professió de futur

Vols viure en un món millor? Vols fer-ho possible? L’Educació Social et permetrà convertir-te en protagonista d’un canvi cada cop més necessari. Et donarem les eines per ajudar als altres, per trencar amb les desigualtats socials, per fer de la teva vocació una professió.

YAMILA ALBEROLA
Educadora Social, ens explica la seva experiència professional

DOBLE GRAU
EN EDUCACIÓ SOCIAL I TREBALL SOCIAL
Pots cursar les dues titulacions de manera simultània. Pots obtenir els dos graus en menys de 6 anys!
Més informació

L’Educació Social és un grau universitari de quatre anys, que capacita per exercir una professió de caràcter pedagògic. La seva finalitat és promocionar l’autonomia, la incorporació social i la capacitació per a l’exercici dels drets humans en un món més just i equitatiu.

El grau en Educació Social centra la seva acció en l’acompanyament socioeducatiu de les persones al llarg de les diferents etapes de la vida mitjançant el desenvolupament d’accions educatives i la creació de contextos socialment segurs que possibilitin la igualtat d’oportunitats i la millora de la qualitat de vida.

A més treballa en la detecció i l’anticipació de les necessitats socioeducatives individuals, grupals i comunitàries.

Al Grau en Educació Social estudiaràs en classes reduïdes i amb un seguiment personalitzat. Al nostre laboratori social descobriràs tècniques innovadores per aplicar a les problemàtiques socials i aprendre a trobar solucions efectives.

Preinscripció

Convocatòria
beques i ajuts 24-25

Sol·licita informació

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

ENVIAR