Modalitat: Semipresencial
Crèdits: 15 ECTS
Idioma: Castellà
Durada: De febrer a maig de 2023
Horari: Divendres de 16 a 21h. Dissabtes de 9.30 a 14.30h i de 15.30 a 20.30h
Preu: 128€/ECTS (1r curs). El preu no inclou taxes i preinscripció
Preinscripció: Oberta
Matrícula: Oberta
Amb un enfocament pràctic, aquesta formació prepara els professionals en la millora de les seves competències en l’àmbit de la gestió de les persones tant professionals com voluntàries. L’aprenentatge a través de l’estudi de casos permet als directius de les organitzacions no lucratives formar-se per aconseguir la motivació i el desenvolupament personal i professional dels seus col·laboradors/es, així com la seva capacitat de gestionar el canvi.
Es potencia la diversitat de participants i el debat amb una clara orientació a l’acció que facilitarà la seva aplicació pràctica a la pròpia organització. El professorat que imparteix el postgrau combina la pràctica professional, la docència i la consultoria, la qual cosa permet desenvolupar una metodologia orientada a l’aplicació pràctica dels continguts del curs.
Les pràctiques d'aquesta titulació estan incloses en les dinàmiques de les sessions presencials.
Pertany a l'àmbit de direcció i gestió d'entitats del tercer sector, que desenvolupa competències directives i dissenya projectes d'emprenedoria social. Les sortides professionals són:
DIRECCIÓ
Pere Mora Ticó
Doctor en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Llicenciat en Història contemporània i en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Iniciació en la Investigació en Història Contemporània per la Universitat Autònoma de Barcelona, també ha estudiat Direcció i Gestió del Màrqueting i Direcció de l’Equip de Vendes a ESADE. Actualment és professor de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull i director del Màster en Direcció, gestió i intervenció en serveis socials.
COORDINACIÓ
Marta Eugènia González Gutiérrez
Diplomada en Educació Social i Màster en Govern Local per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Direcció, Gestió i Intervenció en Serveis Socials per la Universitat Ramon Llull. Postgrau en Desenvolupament sostenible i participació ciutadana per la Universitat Autònoma de Barcelona i Postgrau en Polítiques d’infància i joventut per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Associacions, Fundacions i Tercer Sector per la Universitat Autònoma de Barcelona. Expert en Mediació i Conflictes (Universitat Oberta de Catalunya). Exgerent de l’Ateneu Popular de Nou Barris. Té més de vint anys d’experiència coordinant polítiques socials a l’administració pública i actualment és cap de Serveis a les Persones a l’administració local.
DOCENTS
Carles Descalzi. Economista (UAB). Màster en Administració i Direcció d’Empreses (MBA) per ESADE. Programa d’Alta Direcció d’Empreses (PADE) per l’IESE i Executive Coach (ICF). Ha desenvolupat la seva trajectòria professional en entitats del Tercer Sector. Cooperació internacional i d’emergència en el conflicte de Bòsnia (1993-96), gerent del centre UNESCO de Catalunya (1996-2003). Des del 2003, gerent del Grup Sant Pere Claver, fundació sanitària, tutelar i de serveis socials. Des del 2014 és membre de la junta directiva de la Coordinadora Catalana de Fundacions.
Lola Montejo. Treballadora social i mediadora. Màster en Resolució de Conflictes (URL). Mediadora als ajuntaments de Sant Pere de Ribes, Sitges i Premià de Mar, i al Consell Comarcal del Segrià i Santa Coloma de Farners. Consultora en gestió de conflictes en les organitzacions amb una àmplia experiència en organitzacions socials.
Mònica Utrera. Llicenciada en Filosofia (UB). Màster en Direcció de Màrqueting i Publicitat per ESERP Bussines School. Màster en Administració i Direcció d’Empreses (MBA) per la UB & Queen’s University of Belfast. Doctorada en Administració d’Empreses (UAD/URL). Ha desenvolupat la seva carrera professional combinant la docència amb la consultoria en l’entorn empresarial.