Modalitat: Semipresencial
Crèdits: 15 ECTS
Idioma: Castellà
Durada: De febrer a juny de 2024
Horari: Divendres de 16 a 21h. Dissabtes de 9.30 a 14.30h i de 15.30 a 20.30h
Preu: 132 €/ECTS (1r curs). El preu no inclou taxes i preinscripció
Preinscripció: Oberta
Matrícula: Oberta a partir del 30 d'abril de 2023
Amb un enfocament pràctic, aquesta formació prepara els professionals en la millora de les seves competències en l’àmbit de la gestió de les persones tant professionals com voluntàries. L’aprenentatge a través de l’estudi de casos permet als directius de les organitzacions no lucratives formar-se per aconseguir la motivació i el desenvolupament personal i professional dels seus col·laboradors/es, així com la seva capacitat de gestionar el canvi.
Es potencia la diversitat de participants i el debat amb una clara orientació a l’acció que facilitarà la seva aplicació pràctica a la pròpia organització. El professorat que imparteix el postgrau combina la pràctica professional, la docència i la consultoria, la qual cosa permet desenvolupar una metodologia orientada a l’aplicació pràctica dels continguts del curs.
Les pràctiques d'aquesta titulació estan incloses en les dinàmiques de les sessions presencials.
Pertany a l'àmbit de direcció i gestió d'entitats del tercer sector, que desenvolupa competències directives i dissenya projectes d'emprenedoria social. Les sortides professionals són:
DIRECCIÓ
Pere Mora Ticó
Doctor en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Llicenciat en Història contemporània i en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Iniciació en la Investigació en Història Contemporània per la Universitat Autònoma de Barcelona, també ha estudiat Direcció i Gestió del Màrqueting i Direcció de l’Equip de Vendes a ESADE. Actualment és professor de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull i director del Màster en Direcció, gestió i intervenció en serveis socials.
COORDINACIÓ
Marta Eugènia González Gutiérrez
Diplomada en Educació Social i Màster en Govern Local per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Direcció, Gestió i Intervenció en Serveis Socials per la Universitat Ramon Llull. Postgrau en Desenvolupament sostenible i participació ciutadana per la Universitat Autònoma de Barcelona i Postgrau en Polítiques d’infància i joventut per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Associacions, Fundacions i Tercer Sector per la Universitat Autònoma de Barcelona. Expert en Mediació i Conflictes (Universitat Oberta de Catalunya). Exgerent de l’Ateneu Popular de Nou Barris. Té més de vint anys d’experiència coordinant polítiques socials a l’administració pública i actualment és cap de Serveis a les Persones a l’administració local.
DOCENTS
Carles Descalzi. Economista (UAB). Màster en Administració i Direcció d’Empreses (MBA) per ESADE. Programa d’Alta Direcció d’Empreses (PADE) per l’IESE i Executive Coach (ICF). Ha desenvolupat la seva trajectòria professional en entitats del Tercer Sector. Cooperació internacional i d’emergència en el conflicte de Bòsnia (1993-96), gerent del centre UNESCO de Catalunya (1996-2003). Des del 2003, gerent del Grup Sant Pere Claver, fundació sanitària, tutelar i de serveis socials. Des del 2014 és membre de la junta directiva de la Coordinadora Catalana de Fundacions.
Lola Montejo. Treballadora social i mediadora. Màster en Resolució de Conflictes (URL). Mediadora als ajuntaments de Sant Pere de Ribes, Sitges i Premià de Mar, i al Consell Comarcal del Segrià i Santa Coloma de Farners. Consultora en gestió de conflictes en les organitzacions amb una àmplia experiència en organitzacions socials.
Mònica Utrera. Llicenciada en Filosofia (UB). Màster en Direcció de Màrqueting i Publicitat per ESERP Bussines School. Màster en Administració i Direcció d’Empreses (MBA) per la UB & Queen’s University of Belfast. Doctorada en Administració d’Empreses (UAD/URL). Ha desenvolupat la seva carrera professional combinant la docència amb la consultoria en l’entorn empresarial.