Expert universitari en direcció i gestió de recursos humans en les organitzacions no lucratives

direccio-gestio-rrhh-onls.jpg

20/21 (5a edició)

Modalitat: Semipresencial

Crèdits: 15 ECTS

Idioma: Castellà

Durada: De febrer a juny de 2021

Horari: Divendres de 16 a 21h. Dissabtes de 9.30 a 14.30h i de 15.30 a 20.30h

Preu: 125€/ECTS (1r curs). El preu no inclou taxes i preinscripció

Matrícula: A partir del 2 de maig de 2020

Admissió i preinscripció Matrícula Calendari

Presentació

Amb un enfocament pràctic, aquesta formació prepara els professionals en la millora de les seves competències en l’àmbit de la gestió de les persones tant professionals com voluntàries. L’aprenentatge a través de l’estudi de casos permet als directius de les organitzacions no lucratives formar-se per aconseguir la motivació i el desenvolupament personal i professional dels seus col·laboradors/es, així com la seva capacitat de gestionar el canvi.

Formació d'interès en serveis socials 

Demana més informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

ENVIAR

Objectius

  • Aprendre a planificar i dissenyar estratègies de gestió de recursos humans a les organitzacions no lucratives.
  • Desenvolupar habilitats directives aplicades a la gestió dels recursos humans a les organitzacions no lucratives: assumir la responsabilitat d’un equip, prendre decisions, motivar, delegar, liderar, resoldre problemes, gestionar conflictes, etc.
  • Saber treballar les competències clau de la persona que gestiona l’equip: habilitats cognitives, gestió de les emocions, habilitats comunicatives, competències actitudinals i dimensió ètica de la gestió de persones.
  • Adquirir els coneixements i competències necessaris per conèixer els conceptes de conflicte, conflictologia i resolució de conflictes.  

Metodologia

Es potencia la diversitat de participants i el debat amb una clara orientació a l’acció que facilitarà la seva aplicació pràctica a la pròpia organització. El professorat que imparteix el postgrau combina la pràctica professional, la docència i la consultoria, la qual cosa permet desenvolupar una metodologia orientada a l’aplicació pràctica dels continguts del curs.

Pràctiques

Les pràctiques d'aquesta titulació estan incloses en les dinàmiques de les sessions presencials.

Sortides professionals

Pertany a l'àmbit de direcció i gestió d'entitats del tercer sector, que desenvolupa competències directives i dissenya projectes d'emprenedoria social. Les sortides professionals són:

  • Directius i gerents d’organitzacions no lucratives.
  • Responsables del departament de recursos humans professionals.
  • Responsables de la gestió del voluntariat.

Direcció i professorat

Anar a Persones i equips