CURS 2024-2025    

Modalitat
Semipresencial

Idioma
Castellà

Horaris
2 caps de setmana al mes en l’horari indicat i la resta del programa es treballa online:
Divendres tarda de 16.00 a 21.00 h
Dissabtes matí de 9.00 a 14.00 h

Preinscripció
Oberta

Matrícula
Oberta

Crèdits
15 ECTS

Durada
Febrer - maig 2025

Preu

1670 € (111,3 €/ECTS). El preu no inclou taxes ni preinscripció
Matricula't abans del 13 de setembre i gaudeix del 10% de descompte

Oberta convocatòria de beques i ajuts 2024-2025

La realitat organitzacional del tercer sector demanda una comprensió profunda dels sistemes de lideratge i el desenvolupament d'enfocaments que impulsin l'eficiència i el creixement personal i professional dels seus membres. Per a això, és essencial valorar tant els processos psicosocials com la lògica inherent a la gestió d'equips multidisciplinaris.

La transició de la gestió de Recursos Humans a la Direcció de Persones i Organització representa un canvi significatiu en la planificació i gestió dels col·laboradors, convertint-se en un pilar fonamental per a l'assoliment dels objectius organitzacionals. Aquesta responsabilitat recau sobre els directius, els quals han de fomentar una dinàmica interna efectiva entre els equips i reforçar les polítiques i eines de gestió de persones en entorns socials.

Aquesta gestió requereix un coneixement profund dels sistemes d'administració en direcció de persones i organització, així com el desenvolupament d'habilitats directives sòlides per promoure l'eficiència i el rendiment professional dels equips de treball. La professionalització del lideratge és fonamental per potenciar dit rendiment i s'aconsegueix mitjançant el reconeixement la importància estratègica de la seva funció i el reforçament de les competències directives més impactants.

Formació d'interès en serveis socials 

OBJECTIUS

 • Reconèixer la importància estratègica del lideratge en el tercer sector, desenvolupant competències i habilitats directives sòlides que permetin dirigir equips de manera eficient.
 • Aprofundir en la professionalització de la gestió d'equips explorant aspectes clau com l’autoconsciència emocional del directiu, la seva influència i habilitats comunicatives, així com el valor del desenvolupament dels membres del seu equip.
 • Comprendre la transició de la gestió de Recursos Humans a la Direcció de Persones i Organització com un canvi estratègic en la planificació i gestió de col·laboradors, centrant-se en el reforçament de polítiques de gestió de persones i els seus sistemes d'administració.
 • Explorar estratègies efectives per a la gestió de conflictes en entorns organitzacionals i comunitaris, incloent la gestió dialogada, la comunicació eficaç, la negociació col·laborativa i la mediació, amb l'objectiu de promoure relacions saludables i col·laboratives.

METODOLOGIA

Aquesta titulació combina lectures, exercicis, participació en els fòrums de la plataforma virtual, reflexió i recerca personal, etc. I proporciona espais de trobada per a la deliberació, la reflexió, l’aprofundiment i la concreció de respostes a les qüestions estudiades i a les problemàtiques detectades en la pràctica professional. Tanmateix, es facilita l'aprenentatge experiencial i continguts vinculats a la realitat pràctica de les organitzacions a través de seminaris amb experts en diverses matèries. Addicionalment el màster contempla pràctiques professionals amb uns seguiment tutoritzat.

PRÀCTIQUES

Aquest programa no contempla pràctiques professionals.

A QUI VA ADREÇAT

 • Professionals que volen canviar al sector social.
 • Persones directives d'altres sectors que volen treballar en el Tercer Sector.
 • Càrrecs intermitjos d'entitats socials o professionals d'aquestes organitzacions que volen accedir a aquests càrrecs a curt termini.
 • Persones que volen emprendre en l'àmbit social.
 • Persones que volen meritar per a l'Administració Pública

SORTIDES PROFESSIONALS

 • Directius i gerents d’organitzacions no lucratives i d’economia social.
 • Responsables de departament de recursos humans o de direcció de persones i organització.
 • Coordinadors de voluntariat.

PER QUÈ AQUEST PROGRAMA

 • La trajectòria del màster al que pertany avala la solidesa del programa.
 • La Fundació Pere Tarrés, a la qual pertany la Facultat d'Educació Social i Treball Social, és una de les organitzacions del Tercer Sector amb més reconeixement a Catalunya. Ensenyem d'allò de què sabem.
 • Adquirir mèrits per a oposicions a l'Administració Pública.
 • La recerca de la Facultat desenvolupa eines innovadores per a la intervenció que després es transfereixen a l'aula.
 • Usem metodologies actives: estudi de casos, ABP, simulacions, classes invertides, entre d'altres.
 • Grups reduïts, que permeten un acompanyament personalitzat a través de tutories individuals.
 • Accés als avantatges de la Facultat:
  • Servei de pràctiques i Borsa de Treball.
  • Beques i ajuts i facilitats de finançament.

Preinscripció

Convocatòria
beques i ajuts 24-25

Sol·licita informació

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

ENVIAR