CURS 2024-2025    

Modalitat
Semipresencial

Idioma
Castellà

Horaris
12 sessions presencials i la resta del programa es treballa online:
Divendres tarda de 17.00 a 21.00 h
Dissabtes matí de 9.00 h a 14.00 h

Preinscripció
Oberta

Matrícula
Oberta

Crèdits
30 ECTS

Durada
Octubre 2024 - junio 2025

Preu
2900,10 € (96,67 €/ECTS). El preu no inclou taxes ni preinscripció
Matricula't abans del 15 de juliol i gaudeix del 8% de descompte

Oberta convocatòria de beques i ajuts 2024-2025

El Counselling és un model d'intervenció i de comunicació, que permet acompanyar una persona en situació de dificultat, a comprendre què li està passant, a identificar i a potenciar els canvis necessaris per a afrontar un problema, a viure sanament el que no pugui canviar o a recórrer un camí de creixement personal.

La formació en counselling abasta una àmplia gamma de temes, incloent tècniques d'entrevista, habilitats de comunicació, teories psicològiques, ètica professional i pràctica clínica. A més, es proporciona orientació sobre com treballar amb diverses poblacions i problemàtiques, com l'ansietat, la depressió, els conflictes familiars, les addiccions, entre altres.

Aquest diploma t’ofereix conèixer la metodologia del counselling, la tasca del professional i fer un procés d’autoconeixement i creixement personal adquirint les eines i estratègies necessàries.

OBJECTIUS

 • Aprendre la teoria, la pràctica i la filosofia del counselling.
 • Aprendre a aplicar les tècniques del counselling a la relació d’ajut i també a totes les situacions en què es necessiten no només unes tècniques d’intervenció interpersonals, sinó també una metodologia que ajudi a treballar i a potenciar el canvi positivament.

METODOLOGIA

S’alternen classes teòriques amb dinàmiques grupals, anàlisis de casos i treball personal. Es realitzen pràctiques en cambra Gesell amb companys, amb actors i amb casos reals fora de l'aula.

PRÀCTIQUES

Les pràctiques d'aquesta titulació estan incloses en les dinàmiques de les sessions presencials.

SORTIDES PROFESSIONALS

Forma professionals que puguin exercir el rol de counsellor, o especialista en counselling, ja sigui com a exercici liberal de la professió o aplicat a diferents especialitats (sanitari, social, educatiu, etc.).

A qui s’adreça

Professionals que volen millorar les seves competències en el seu àmbit laboral (metges, infermers, psicòlegs, treballadors socials, educadors socials, professors, agents de pastoral, directors, voluntaris…).

 • Professionals de diferents disciplines que volen especialitzar-se i exercir el rol de counsellor, realitzant processos d'acompanyament i intervenció terapèutica.
 • Tota persona que desitgi realitzar un procés de creixement personal. 

Per què aquest programa

 • La trajectòria en aquest àmbit avala la solidesa del programa i el seu posicionament com a referent en el sector.
 • La Fundació Pere Tarrés, a la qual pertany la Facultat d'Educació Social i Treball Social, és el centre especialitzat més gran de Catalunya en atenció a la infància i adolescència en risc social, atenent més de 300.000 beneficiaris cada any i l´únic que fa intervenció i formació universitària per abordar els reptes del moment i les solucions més punteres i innovadores. 
 • La Fundació Pere Tarrés té experiència de llarga trajectòria en l’acompanyament a persones en situació de vulnerabilitat
 • El nostre professorat és professional en actiu que trasllada la seva expertesa a l'aula que combina amb la seva experiència acadèmica.
 • La recerca de la Facultat desenvolupa eines innovadores per a la intervenció que després es transfereixen a l'aula perquè, alhora, puguin transformar-se en intervencions eficaces. El grup de recerca GIAS genera i difon coneixement en l'àmbit de l'acció social i educativa amb l’objectiu de millorar la cohesió social i la qualitat de vida de les persones.
 • Usem metodologies actives: estudi de casos, ABP, simulacions, pràctiques en càmera Gesell, classes invertides, entre d'altres.
 • Possibilita adquirir mèrits per a oposicions a l'Administració Pública.
 • Grups reduïts, que permeten un acompanyament personalitzat a través de tutories individuals.
 • Accés als avantatges de la Facultat:
  • Servei de pràctiques i Borsa de Treball
  • Beques i ajuts i facilitats de finançament.

Preinscripció

Convocatòria
beques i ajuts 24-25

Sol·licita informació

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

ENVIAR