Diploma universitari en counselling

20/22 (17a edició)

Modalitat: Semipresencial

Crèdits: 30 ECTS

Idioma: Castellà

Durada: De novembre 2020 a juny 2021

Horari: Divendres de 17 a 21h. Dissabtes de 9.30 a 14.30h i de 15.30 a 18.30h

Preu: 125€/ECTS (1r curs). El preu no inclou taxes i preinscripció

Matrícula: A partir del 2 de maig de 2020

Admissió i preinscripció Matrícula Calendari Sol·licita informació

Presentació

El counselling és una eina poderosa d’aplicació en totes les professions d’ajuda. Educadors, psicòlegs, terapeutes, infermeres, treballadors socials, mestres, pedagogs, agents de pastoral, voluntaris, trobaran en el counselling un model d’intervenció, basat en la psicologia humanista, que els permetrà qualificar la seva intervenció.

La tasca del conseller/assessor personal és la d’ajudar a explorar i identificar les dificultats dels destinataris per tal de facilitar el procés d’autoconeixement i creixement personal que portarà al canvi, a l’alleugeriment dels símptomes o a la resolució de les dificultats.

Objectius

  • Donar a conèixer la teoria, la pràctica i la filosofia del counselling.
  • Ensenyar a aplicar les tècniques del counselling a la relació d’ajut i també a totes les situacions en què es necessiten no només unes tècniques d’intervenció interpersonals, sinó també una metodologia que ajudi a treballar i a potenciar el canvi positivament.

Metodologia

S’alternen les explicacions teòriques amb els treballs pràctics (exercicis de simulació, roleplay, visionat i comentari d’audiovisuals, etc.).

Pràctiques

Les pràctiques d'aquesta titulació estan incloses en les dinàmiques de les sessions presencials.

Sortides professionals

Forma professionals que puguin exercir el rol de counsellor, o especialista en counselling, ja sigui com a exercici liberal de la professió o com a counsellors o experts en counselling aplicat a diferents especialitats (sanitària, social, educativa, etc.).

Direcció i professorat

DIRECCIÓ

José Carlos Bermejo

Doctor en Teologia Pastoral sanitària. Expert en humanització de la salut, dol i bioètica. Director del Màster en Counselling. Postgraus en dol, humanització, gestió i pastoral de la salut. Professor de la Universitat Ramon Llull, de la Universitat Catòlica de Portugal i del Camillianum de Roma.

COORDINACIÓ

Pablo Posse

Llicenciat en Psicologia per la Universitat Nacional de Tucumán i Màster en teràpia familiar i de la parella per la Universitat Pontifícia de Comillas. Expert en Psicologia Clínica i en gestió de recursos humans.

Anar a Persones i equips

Formació relacionada

Demana més informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

ENVIAR