Calendari escolar

Calendari pedagògic del curs 21-22

La Fundació Pere Tarrés elabora un calendari interactiu anual a través d’un eix temàtic que proposa fitxes pedagògiques i recursos divulgatius per treballar la sensibilització i conscienciació sobre els reptes educatius i socials dels nostres temps amb infants, adolescents i joves. Aquesta proposta pedagògica vol esdevenir una eina pràctica per als agents educatius i socials com ara centes escolars, centres d’esplai, centres socioeducatius, biblioteques, ludoteques, centres cívics.

CALENDARI CURS 2021-2022 Drets de la infància

Els drets de la infància són drets que posseeixen els nens, nenes i adolescents per la simple raó de néixer i són imprescindibles per a una bona infància. Es troben recollits a la Convenció sobre els drets de l'infant, aprovada el 20 de novembre de 1989 per les Nacions Unides.

La Fundació Pere Tarrés vol donar a conèixer dotze d’aquests principis, que han estat triats en funció de la seva representativitat i de la vinculació directa amb el món de l’educació.

Descarrega’t el calendari en format A3
Descarrega’t el calendari en format A4

Drets de la infància

Recursos relacionats

Consulta els recursos pedagògics anteriors

Treballem els Objectius de Desenvolupament Sostenible
CURS 20-21

Els 17 Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS) aprovats per l’Assemblea General de les Nacions Unides són fites per millorar el nostre món abans de l’any 2030. La Fundació Pere Tarrés n’ha seleccionat 12, un per a cada mes de l’any, per il·lustrar el calendari del curs 2020-2021. Cada mes, es proposen activitats pedagògiques adreçades a aprofundir en aquests 12 objectius.
MÉS INFORMACIÓ
DESCARREGAR PDF

Descobrim les dones que han fet historia
CURS 19-20

Amb vocació de divulgar les seves aportacions i generar referents femenins en l’imaginari de les noves generacions, la Fundació Pere Tarrés ha elaborat aquest calendari per al curs 2019-2020 adreçat a l’àmbit educatiu com ara escoles, centres socioeducatius, centres d’esplai, famílies, etc.
MÉS INFORMACIÓ
DESCARREGAR PDF