COMPROMÍS EDUCATIU I SOCIAL

BLOG FUNDACIÓ PERE TARRÉS

S'han trobat 5 articles amb l'etiqueta "Solidaritat"

La mort i la pèrdua, com podem fer un acompanyament en situacions de dol?

10.06.24 / Bloc

La vida està plena de vivències i aventures. Algunes, moltes d’elles, són positives, i la nostra cultura, la nostra societat, ens anima a planificar-les i celebrar-les. Però la vida també ens dona situacions totalment oposades. Els mals moments són els que donen significat realment als bons moments. 

Veure més >

Joves, valors i sensibilització

12.04.23 / Bloc

Sembla que la societat adulta està despertant i comença a fer-se preguntes sobre com apropar-se a la gent jove i com tenir cura de la salut mental dels adolescents per afavorir-ne el benestar emocional.

Veure més >

La cultura restaurativa com a punt de partida per caminar cap a la cultura de pau

10.11.22 / Bloc

L’Assemblea General de l’ONU va adoptar, el 25 de setembre del 2015, l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible. En aquests moments ens trobem en ple desplegament del pla.

Veure més >

Drets humans. Passem de la teoria als fets?

10.12.19 / Bloc

La Declaració Universal dels Drets Humans de 1948 va representar el moment de màxima consciència ètica sobre la necessitat de definir uns criteris fonamentals de caràcter universal sobre el respecte a la dignitat humana.

Veure més >

Vols que la teva solidaritat perduri en el temps?

18.11.18 / Bloc

L’any 1986 la Fundació Pere Tarrés va rebre l’encàrrec de gestionar una casa d’un ciutadà que havia manifestat en el seu testament el desig exprés que es destinés a fins socials i a acollir colònies per a nens i nenes. Actualment, aquesta casa de colònies segueix funcionant com a tal i al voltant de 60.000 infants i joves han gaudit de les activitats que s’hi realitzen.

Veure més >