COMPROMÍS EDUCATIU I SOCIAL

BLOG FUNDACIÓ PERE TARRÉS

Gessamí Deu i Ruiz

Professora de Lleure i Educació ambiental de la Fundació Pere Tarrés i docent del CP d'Interpretació i Educació Ambiental

L’Educador/a Ambiental, una professió imprescindible al segle XXI

25.01.19

El 26 de gener es celebra el Dia Internacional de l’Educació Ambiental. Aquest pot ser un bon moment per a reflexionar sobre la professió d’educador/a ambiental que, en ple segle XXI, ha esdevingut realment imprescindible. Tenint en compte el panorama actual, en el que el canvi climàtic ja no és una previsió de futur sinó que és una realitat del present, l’Educació Ambiental ha de ser un mitjà necessari per a poder transformar la societat i evolucionar cap a un desenvolupament sostenible real.

Aprenent a protegir el medi ambient des del lleure educatiu

23.10.15

En els últims anys la societat ha pres més consciència de la necessitat de protegir el medi que ens envolta. Conceptes com sostenibilitat i desenvolupament sostenible poc a poc han anat guanyant terreny i actualment els trobem presents en el dia a dia de les escoles i altres centres educatius.

El medi ambient del futur, un repte per a tots

14.02.13

El passat 25 de gener es va fer la Trobada General del personal d’estructura de la Fundació Pere Tarrés. El lema de la jornada va ser “Creixem i transformem, tots/es fem Fundació” i al llarg del dia els treballadors de la Fundació vam poder participar en diverses activitats. En una de les dinàmiques en grup ens vam plantejar una visualització d’alguns escenaris de futur per tal d’avançar-nos als possibles canvis i adaptar-nos a ells.