Escola i AMPA | Presentació

 

Escoles i AMPALa Fundació Pere Tarrés és una organització no lucrativa compromesa amb l'educació i l'acció social.

Des de fa més de 50 anys treballem en el camp de l’educació organitzant activitats i programes per a escoles, entitats, administracions, esplais, famílies i molts altres col·lectius.

El valor de l'educació en el lleure

A la Fundació Pere Tarrés concebem la intervenció educativa en el lleure com l’aprofitament d’aquest espai en el temps de l'infant, intervenint-hi amb voluntat formativa. Partim de l'ideari de la nostra entitat i del projecte educatiu de cada centre amb la convicció que l'acompanyament dut a terme pels educadors aproparà els infants a viure uns valors que els ajudaran a créixer com a persones en plenitud.

Aprofitem el temps lliure per satisfer les seves necessitats bàsiques de diversió i socialització, però des d'una proposta humanista que té la persona com a fi, que viu l'educació com a personalització i que educa en els valors de l'amor, la llibertat, la veritat, la justícia i la pau.

Les colònies de vacances com a activitat educativa

Les colònies i les estades són una proposta immillorable per afavorir una convivència plena entre els companys que hi participen. Les cases de colònies de la Fundació Pere Tarrés us ofereixen la possibilitat d’organitzar una activitat atractiva i de qualitat. Són una bona opció com a activitat de curs, com a activitat estival fora del calendari escolar o com a proposta per a les famílies de l’escola que vulguin gaudir de les seves vacances familiars en una casa de colònies.

TUV© Fundació Pere Tarrés Numància 149 - 151 | 08029 | Tel. 93 430 16 06 | Fax 93 419 62 68 | fundacio@peretarres.org

Segueix-nos:

Facebook Fundació Pere Tarrés Twitter Fundació Pere Tarrés Youtube Fundació Pere Tarrés Flickr Fundació Pere Tarrés RSS Fundació Pere Tarrés Linkedin Fundació Pere Tarrés Slideshare Fundació Pere Tarrés Blog Fundació Pere Tarrés Instagram Fundació Pere Tarrés