Zona 5

Notícies

Veure totes >

09.12.21 - El Consell de Responsables Territorials (CRT) de novembre celebrat a Reus ha servit, entre altres coses, per conèixer i acabar de donar forma els diferents documents que es votaran a l'Assemblea General Ordinària (AGO) del Moviment de gener.

Entre la documentació, que aviat rebreu als vostres Centres i Clubs d'Esplai, destaca la proposta de calendari del curs 2022-23. L'Assemblea també servirà per votar els nous membres del
Consell Directiu del Moviment, que coneixereu un cop s'hagin presentat totes les candidatures.

Revisió del CRT

La trobada de Reus també ha servit per revisar l'últim CRT, així com les accions més destacades sobre les quals s'està treballant actualment en el si del Moviment. Entre d'altres, s'ha explicat el desenvolupament de l'acció ID1, que busca "generar un debat per redefinir la visió i el compromís sobre la identitat cristiana del Moviment". En relació amb aquesta, presidència ha explicat que encara es treballa amb l'objectiu d'arribar a una participació del 75% dels Centres i Clubs del MCECC.

Així mateix, els i les assistents han valorat l'estat d'altres accions que treballen, entre d'altres, la presència dels exmoniotors/es als Centres d'Esplai, el procés d'elecció dels equips que formen el CRT o l'acompanyament als esplais per tal que col·laborin amb entitats inclusives del seu territori.

El proper CRT serà dissabte 5 de març a Girona.

Iniciatives

Veure totes >

Agenda

Veure totes >

dimecres

08

juny

Z05 - Reunió Territorial 20:30h

Equip Territorial

Responsables Territorials

Zona 05: Sant Andreu, Nou Barris, Sant Martí

Sergi Rubio Olivares - Andrea Ribeiro Fernández - Marina Poza Civico

Responsable pedagogic - Secretària - Tresorera

Consell directiu

Elisabet Coll i Rialp

Elisabet Coll i Rialp

Vocal del Consell Directiu

Promotor/a

Consiliari

Mn. Miquel Álvarez i Rodríguez

Mn. Miquel Álvarez i Rodríguez

Coordinador de Consiliaris Diocesans del MCECC i Consiliari de Barcelona: Zona 04 i Zona 05

Centres de la zona o el territori