Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

Campanya - Cap Infant Sense Colònies

General

13.04.22 / Afegir a Google Calendar

La Fundació Pere Tarrés presenta la campanya Cap Infant Sense Colònies, de la qual els centres i clubs d’esplai del MCECC també poden participar. Aquesta campanya busca que cap nen ni nena es quedi sense poder gaudir d’unes activitats d’estiu. Així, els centres i clubs interessats podeu apuntar-vos i acollir infants inscrits a aquesta iniciativa.

La campanya

Aquesta campanya que impulsa la Fundació se centra en aquells infants en risc d’exclusió social. Un dels objectius principals és sensibilitzar a la població de la importància de l’educació en el lleure perquè no es converteixi en factor d’exclusió social més. Paral·lelament, la Fundació impulsa un seguit de beques perquè cap infant es quedi sense colònies.

El paper dels centres i clubs del MCECC

Els centres i clubs d’esplai podeu contribuir oferint un nombre de places de les vostres activitats d’estiu per infants derivats de la campanya Cap Infant Sense Colònies.

Per participar cal que empleneu el següent formulari amb les dades de les activitats d’estiu en què aquests infants podrien participar així com el nombre de places que podríeu oferir.

  • Accedeix al formulari per formar part de la campanya

Per poder participar-hi, és necessari que tingueu actualitzat el vostre Gesplai de curs i que hàgiu bolcat les dades de les activitats d’estiu correctament.

Els passos a seguir

Arribat el moment, la comissió de beques de la Fundació contactarà amb el centre d'esplai per conèixer les característiques de l'activitat i fer d'intermediària entre el centre i la família. Tots els interessats podeu consultar el protocol d’actuació on es detalla aquest procediment, que s'activarà en cas que rebeu la derivació d’algun infant al vostre centre o club d’esplai. L'equip de promoció del Moviment seguirà de prop el procediment. Per tant, podeu consultar tots els vostres dubtes a la vostra promotora o promotor de referència

 

Tots els monitors i monitores som conscients del poder transformador de l’esplai. El lleure educatiu ajuda a pal·liar els efectes de les desigualtats socioeconòmiques, sobretot entre els infants. Els centres i clubs del MCECC, amb la nostra activitat setmanal i, concretament, a l’estiu, també posem el nostre granet de sorra. Gràcies per la tasca que feu i per participar en campanyes com aquesta.