Beques per a colònies escolars

Ajuda’ns a garantir que el dret dels nens i les nenes a l'educació i al lleure transcendeixi més enllà dels murs de l'escola

Per fomentar la inclusió social de tots els infants i joves, la Fundació Pere Tarrés concedeix beques a aquelles famílies que no poden assumir una part o la totalitat del cost de les colònies que organitza la seva escola durant el curs acadèmic.

FES UN DONATIU

Beques per a colònies escolars 2022

73

escoles participants

537

infants becats

Quins valors aporten les colònies escolars d'educació ambiental

natura

cohesió

companyerisme

descoberta

convivència

aprenentatge

experimentar

autonomia

“Probablement, l'única vegada que els nostres alumnes podran anar de colònies serà amb el seu grup de classe, a les colònies escolars, ja que fora de l'escola no acostumen a assistir a cap grup d'esplai.
Les vivències de cada alumne durant la seva estada a les colònies creiem que són molt especials i, sobretot, per a aquells que estan en situació de vulnerabilitat. Quan els hi preguntes què és el que els hi ha agradat més de tot el curs, tots i totes coincideixen: anar de colònies”.

Escola Alexandre Galí (Barcelona)

“A la nostra escola, tots els nens i nenes des d’Infantil fins a 6è de primària van de colònies, però ens trobem amb un percentatge molt alt de famílies que no es poden permetre aquesta despesa.
Les beques de la Fundació Pere Tarrés ens han permès poder apropar les colònies a tots aquests alumnes que, sense aquest ajut, no ho podrien viure aquesta experiència tan enriquidora i necessària”.

Escola Rosselló Porcel (Santa Coloma de Gramenet)

Com pots col·laborar per a les beques de colònies escolars

DONATIU ECONÒMIC

Amb 120 €:

1 infant podrà anar tres dies de colònies escolars amb els companys de la seva classe

Amb 600 €:

5 infants podran anar tres dies de colònies escolars amb els companys de la seva classe

Amb 1200 €:

10 infants podran anar tres dies de colònies escolars amb els companys de la seva classe

FES UN DONATIU

Projecte solidari en col·laboració amb 4 ODS