Notícies
 Tornar
  • El Consell Directiu es reuneix a Moià
  • Comparteix a les xarxes socials

El Consell Directiu es reuneix a Moià

21.03.24

El Consell Directiu ha celebrat aquest dissabte 16 de març la reunió mensual de seguiment del Moviment a Moià. 

En termes generals, el Consell ha valorat molt positivament la Nit dels Animadors i Animadores de la Fe destacant aspectes com la participació dels monitors i monitores del Moviment o les dinàmiques dutes a terme.

També, es va realitzar una avaluació exhaustiva de la Troca Jove del 9 i 10 de març a Amposta, tenint en compte el retorn que s’ha rebut dels Centres i Clubs d’Esplai. En l’avaluació, també es van tractar temes com la logística, el centre d’interès o la cultura popular que es va dur a terme durant el cap de setmana.

A la reunió també s'ha acabat de donar forma a la sessió MCECC que s’oferirà al curs residencial de Setmana Santa a la casa de colònies de La Sala i es va informar a l’equip sobre el format del Campus MCECC d’estiu del 21 d’abril.

Els assistents a la reunió també han parlat sobre el tancament de la convocatòria dels ajuts extraordinaris de febrer i beques i han resolt algunes incidències concretes. També, s’hi va fer un repàs sobre l’estat de les accions d’enguany.

Durant la reunió també s'ha actualitzat l’estat de la Jornada de Monitors d’enguany que es realitzarà el 25 de maig i finalment, s'ha fet un recordatori de les pròximes trobades territorials i reunions de les que participaran membres del Consell Directiu.