Notícies
 Tornar

Convocatòria a Ajuts Extraordinaris de Febrer i Beques

19.02.24

Dilluns 19 de febrer obre la convocatòria per sol·licitar els Ajuts Extraordinaris de Febrer de 2024, així com les Beques per Activitats Esporàdiques del 2n i 3r trimestre del curs 2023-2024.

A ambdues convocatòries hi poden optar els Centres i Clubs d'Esplai federats al Moviment. El termini finalitza dimecres 13 de març

Convocatòria dels Ajuts Extraordinaris

La convocatòria dels Ajuts Extraordinaris s'adreça a finançar el cost de les activitats i projectes innovadors i amb caràcter extraordinari. Cal sol·licitar-los mitjançant el mòdul d'ajuts del programa Gesplai

Convocatòria de Beques per Activitats Esporàdiques del 2n i 3r trimestre

Referent a les Beques per Activitats Esporàdiques del 2n i 3r trimestre d'aquest curs, la convocatòria està adreçada a finançar el cost de les activitats, sortides, excursions o activitats de vacances de Setmana Santa dels infants, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat, amb l'objectiu que les activitats de lleure siguin accessibles per a tothom. En aquest cas també cal sol·licitar les beques mitjançant el mòdul d'ajuts del programa Gesplai. 

Calendari Ajuts Extraordinaris i Beques

  • Fins al 13 de març: presentació i lliurament de les sol·licituds per part dels Centres i Clubs d'Esplai (a través del Gesplai).
  • Del 13 al 22 de març: revisió interna (equip tècnic) de les sol·licituds presentades
  • 29 de març (aproximadament): comunicació de la resolució de les beques als centres
  • Fins al 30 de juny: període de justificació de les beques a través del lliurament de l'acord signat i segellat, els rebuts i documents que es demanin.