Notícies
 Tornar

Coneix les esmenes i els projectes presentats a l'AGO 2024

26.01.24

Quan queden pocs dies per la celebració de l'Assemblea us fem arribar les esmenes dels Centres i Clubs d'Esplai del Moviment, vinculades a l'ordre del dia i el posicionament per part del Consell Directiu.

L'òrgan de govern del MCECC ha valorat un total de 15 aportacions -entre esmenes, dubtes i propostes- que es van presentar entre el 22 de desembre del 2023 i el 18 de gener de 2024. Els membres del Consell Directiu, que es van reunir el 20 de gener, van valorar totes les aportacions rebudes. Així doncs, els consellers han aclarit dubtes i han deliberat resposta a les esmenes que han anat arribant durant el procés previ a l'AGO d'aquest dissabte, 27 de gener.

Aquí podeu consultar el fitxer amb totes les aportacions que s'han rebut dins del termini establert i les valoracions que n'ha fet el Consell Directiu. Dites consideracions estan organitzades segons els documents o punts als quals fan referència.

Coneixem els projectes presentats

- Acompanyament emocional: Mireia Mestres i Carla Orta (Zona 3) presenten un projecte que vol orientar a monitors i monitores en el suport a les problemàtiques de salut mental i emocional dels infants. 

-  WACA Tandem: Pablo Moreno (Zona 8) presenta un projecte per desenvolupar la part internacional del MCECC més enllà de les activitats del FIMCAP (Federació Internacional de Moviments Católics d'Acció Parroquial). La proposta consisteix a establir una col·laboració amb Le Patro, una federació belga de Clubs i Centres d'Esplai. 

És especialment rellevant que els equips de responsables que assistiu a l'AGO del 27 de gener al Col·legi Maristes de Girona (avinguda del President Josep Tarradellas i Joan 5, Girona) conegueu el contingut d'aquests documents per saber què es votarà durant l'Assemblea.

El Consell Directiu agraeix totes les aportacions rebudes. Us hi esperem!