Notícies
 Tornar
  • Preparació de l'estiu: nou apartat al web

Preparació de l'estiu: nou apartat al web

21.04.23

De cara a la preparació de les activitats d'estiu, s'ha publicat un nou apartat web en el qual es recullen materials i recursos per facilitar la tasca als Centres i Clubs d'Esplai. Està disponible aquí.

Aquesta secció presenta informacions d'utilitat referides a les rutes, campaments, casals, colònies i camps de treball que es duran a terme els pròxims mesos, així com continguts vinculats al marc legal de les activitats de lleure, el Pla Alfa vigent, pautes per preparar activitats, guies, plantillesdossiers, entre altres recursos. Finalment, s'indica el contacte a tenir present en cas d'una situació d'emergència.

Campus MCECC d'estiu

Diumenge 16 d'abril es van celebrar a la Facultat Pere Tarrés (c. Santaló, 37, Barcelona) les formacions gratuïtes del Campus MCECC d'estiu: com gestionar trastorns greus de conducta, quotidià de qualitat estona amb tu amb infants i joves. A primera hora de la tarda es va fer una reunió del Projecte de Perspectiva de Gènere, en la qual es va preparar el Punt Lila de la Trobada de Monitors/es, així com una proposta de dates i temàtiques a parlar en pròximes sessions de reflexió.

Durant la setmana anterior va haver-hi les formacions telemàtiques: manipulació d'alimentsGesplai: tot el que cal saber!, plans B en activitats d’estiu i fem dietes equilibrades per a les activitats d’estiu. Tot plegat, amb el propòsit d'oferir eines als monitors i monitores de cara a les activitats que s'inicien una vegada ha finalitzat el curs escolar.

#SomMoviment