Notícies
 Tornar
  • Decidit el rumb del Moviment a l'Assemblea General
  • Enllaços interès
  • Comparteix a les xarxes socials

Decidit el rumb del Moviment a l'Assemblea General

30.01.23

Dissabte, 28 de gener, el Prat de Llobregat va acollir la celebració de l'Assemblea General Ordinària (AGO), que enguany anava precedida per una Assemblea General Extraordinària (AGE) per poder ampliar una plaça en el Consell Directiu del Moviment al Territori de Sant Feliu.

El Teatre Modern del municipi del Baix Llobregat va acollir prop de 300 persones vinculades a més d'un centenar de Centres i Clubs d'Esplai del MCECC, qui, exercint el seu dret a vot en l'exercici democràtic que implica la celebració de l'AGO, van aprovar amb totalitat la documentació presentada: l'acta de l'Assemblea General Ordinària del 2022, la Memòria del Moviment pel que fa, també, a l'any anterior, el Pla d'Accions que posa rumb a aquest any, l'Informe Econòmic amb el tancament del 2022 i el pressupost del 2023 i la proposta de Calendari pel que fa al 2023-2024.

Referent a aquest darrer punt, es va decidir conjuntament que la TrocaJove del 2024 serà el cap de setmana del 9 i 10 de març i la Jornada de Monitors i Monitores del 2024 dissabte 25 de maig.

Acompanyament institucional

L'Assemblea General Ordinària (AGO) va comptar amb la regidora de Joventut de l'Ajuntament del Prat de Llobregat, Esther García, així com amb la Secretària General d'Infància, Adolescència i Joventut, Núria Valls. També va assistir Carles Campuzano, Conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, qui va expressar: "Ser avui aquí té a veure amb una convicció: el país té una joia, que són els Esplais i l'Escoltisme, i que hem de saber cuidar i potenciar”.

Seguiment a xarxes i retransmissió

Podem recuperar els moments més destacats de la jornada al Twitter i a l'Instagram del Moviment. Un dels moments més emotius del dia va ser la intervenció de Jon Jiménez i Itziar Ezcurra, infant del Centre d'Esplai Sant Pere i Sant Pau (el Prat de Llobregat) i exmonitora, respectivament.

👉 A més, podeu consultar la retransmissió de l'Assemblea mitjançant el següent enllaç.

Construïm junts i juntes el Moviment!